وظیفه جدید مشاور فرهنگی رئیسجمهور؛ تلاش های توئیتری آشنا برای عدم حضور رقبای روحانی در انتخابات
حسامالدین آشنا، مشاور فرهنگی رئیسجمهور و رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری در چند ماه اخیر فعالیت های فراوانی در شبکه های اجتماعی برای عدم حضور رقبای احتمالی از ورود به عرصه انتخابات ریاست جمهوری داشته است.
این در حالی است که حسن روحانی در همایش سراسری مجریان برگزاری انتخابات در تاریخ ۷ اسفند ماه با طرح این سوال که مگر میشود، برای کسب پیروزی یکی از جناحها اصلاً در رقابت حضور نداشته باشد، گفت: بعضیها از آنجا که آمادگی ندارند، به دنبال حذف رقیب هستند، تا یکهتاز باشند، اصلاً مگر بدون رقابت زندگی معنا دارد؟ باید با محبت و دوستی در کنار هم با یکدیگر به رقابت سالم بپردازیم.
اما صحبت های جناب رئیس جمهور از سوی مشاور وی چندان مورد توجه قرار نگرفته و رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری تلاش دارد تا به پیشواز هر گزینه احتمالی که از سوی گروه ها و رسانه ها برای انتخابات مطرح می شود رفته و او را از حضور منصرف نماید. این در حالی است که روحانی عنوان کرده اصولاً رقابت بدون رقیب معنا ندارد و مگر می شود در انتخابات شاهد حضور صرفاً یک کاندیدا باشیم.
اصولاً آیا انتخاب چنین شیوه ای و حضور مداوم مشاور در شبکه های اجتماعی برای ترغیب به عدم حضور رقبای احتمالی با سخنان و صحبت های رهبری و رئیس جمهور برای برگزاری انتخابات رقابتی و پرشور همخوانی و سازگاری دارد؟ ناگفته پیداست برای پیروزی در انتخابات و در پیش داشتن دوره کارآمد ریاست جمهوری به چیزی بیش از سخن گفتن، حضور در شبکه های اجتماعی و تلاش برای انصراف رقیب نیاز است.
به همین دلیل است که روحانی به درستی در همان همایش فوق الذکر گفت: انتخابات نباید رقابت جناحها، احزاب و گروهها باشد، بلکه باید رقابت بین برنامهها باشد و با پرهیز از ایجاد دو قطبی، در فضایی سالم رقابت انجام شود و آنچه انتخاب مردم است را همه روی چشم گذاشته و بپذیریم.
توصیه به عدم حضور حجتالاسلام رئیسی
دیروز مشاور حجتالاسلام حسن روحانی بدون اشاره به نام حجتالاسلام رئیسی، به احتمال حضور ایشان در انتخابات آتی ریاستجمهوری واکنش نشان داد.
آشنا در صفحه اجتماعی خود نوشت: شایسته نیست احترام آستان قدس رضوی را به کارزار سخت و تلخ انتخابات بکشانیم. مصلحت نیست قاضی را در معرض قضاوت عمومی قرار دهیم. از گذشته درس عبرت بگیریم.
قبلا اما حسام الدین آشنا پیام هایی نیز به سردار سلیمانی، عزت الله ضرغامی و جبهه جمنا داده بود. او زمانی که از سوی برخی رسانه ها و شبکه های اجتماعی احتمال حضور قاسم سلیمانی در انتخابات مطرح بود، آشنا وارد میدان شد و در شبکه اجتماعی در راستای جنگ روانی و در حالی که مشخص نیست مخاطب او چه کسی می باشد، عنوان می کند: « بگذاریم حاج قاسم در قله اسطوره ای دفاع از حریم و حرم بماند؛ نگذاریم او را چون محسن و باقر به کارزار کلید و گازانبر بکشانند».
این در حالی بود که برای همه آشکار بود که سردار جبهه مقاومت و مرد اول عرصه مبارزه با تکفیری ها و داعشی ها همواره از درگیری در رقابت های سیاسی پرهیز داشته و دارد. اما تنها مطرح شدن نام قاسم سلیمانی در برخی شبکه ها کافی بود تا موجبات موضع گیری آشنا را فراهم نماید.
یا زمانی که بحث نامزدی عزت الله ضرغامی، رئیس سابق سازمان صدا و سیما در انتخابات مطرح می شود دوباره رئیس مرکز بررسی های استراتژیک دست به کار می شود و در شبکه های اجتماعی می نویسد که بهتر است ضرغامی ۴ سال دیگر صبر کند و بعد وارد رقابت ها شود.
یا زمانی که جبهه مردمی نیروهای انقلاب اقدام به برگزاری همایشی ملی می کند به موضوع معرفی نامزدهای احتمالی جبهه مردمی اصولگرایان واکنش نشان می دهد و می نویسد:« ده کاندید درانتخابات به مثابه فوتبال کافی نیست؛ باید یک دروازه بان هم استخدام کنید، به خصوص برای مراقبت از غضنفرها».
منبع: الف