پیام ویژه به مادران درباره موی کودکان

پیام ویژه ما به مادران درباره موی کودکان
تحقیقاتمان بر روی مسائل مویی، نشان داده است که ریشه نگرانیهایی که در دوران نوجوانی، جوانی و بعد از آن در مورد موهای افراد پیش می آید در زمان کودکی آنها نهفته است. اگر مادران، راه و روش صحیح نگهداری از موی فرزندان خردسال خود را بدانند و درست عمل کنند، این کودکان که جوانهای آینده جامعه هستند، در سنین بالا ناراحتیهای کلی از لحاظ مو نخواهند داشت. نگهداری از مو ، احتیاج به آموزش داشته، مادران نخستین کسانی هستند که باید این آموزش را فرا گیرند، زیرا ساختمان بدنی هرکس از جمله ارگانیزم موها، در وجود مادر پرورش یافته، نطفه و جنین در رحم مادر، آغازین مرحله رویندگی و شکل گیری را طی می نمایند.
وظیفه هرمادر بارداری است، که نکاتی را در نظر داشته بکار بندد، تا اولاً فرزندی سالم به دنیا آورده و در ثانی، از نظر استحکام، ریشه موهای طفل قدرت کافی داشته باشد(هدف مورد نظر کتاب) تا در مراحل بعدی رشد، دچار کم مویی و نهایتاً طاسی نشود.
بعد از تولد نوزاد، باز نکاتی وجود دارد، که لازمست مادران به آنها توجه کرده، بگونه ای با فرزندان خود در ارتباط بهداشتی باشند، که مشکل حادی در آینده پیش نیاید. حتی مادر وظیفه دارد که کودک خود را به متخصص نشان داده، با روشی که تعیین می شود، از پوست و مو ی او نگهداری و مراقبت کامل نماید.
همچنانکه، مادر فرزند دلبند خود را از دست زدن به آتش و چیزهای خطرناک برحذر می دارد، فرضیه ی مادری حکم می کند، که فرزندان خود را از مصرف پاک کننده های شیمیایی که سلامت آینده موهای او را تهدید می نماید باز دارد.
بدیهی است، که مادر می تواند همیشه بهترین آموزشهای اولیه را به کودک خویش بدهد. این آموزشها اگر به طور صحیح و طبق اصول علمی و تجربی صورت گیرد، پایه های آموزشی بچه را بر مبانی درستی استقرار می نماید، و در آینده وی اثر بسزایی خواهد گذاشت.
توصیه ما این است که مادران همانگونه که خوب و درست غذاخوردن، لباس پوشیدن و درس فراگرفتن را به فرزند خویش می آموزند، و مراقب بهداشت آنها هستند، ضرورت دارد که آموزش خوب و درست نگهداری کردن از موها را نیز از نظر دور ندارند.
طبیعت پوست و موی سر هر شخص، با فرد دیگر متفاوت بوده، مواد بهداشتی و تقویتی مصرفی هر فردی با دیگری فرق دارد. این مسئله در مورد بچه ها نیز صادق است، یعنی نباید مواد بهداشتی و تقویتی یکسان و مشترکی را در مورد چند کودک بکار برد. بنابراین لازمست، طبق متخصص حاذق این رشته که در علم مورد تخصصش، مهارت لازم را ولو به تحقیق و تجزبه کسب کرده باشد، مواد بهداشتی و تقویتی هماهنگ با طبیعت هر کودک را مورد استفاده قرار داد.
منبع: مه شو