چگونه می توان از سکته های قلبی و گرفتگی عروق پیشگیری کرد ؟
متاسفانه باید جواب داد که بلی، بالاترین علت مرگ و میر در دنیا سکته های قلبی-عروقی بوده است و با وجود پیشرفت های قرن اخیر در زمینه های مختلف پزشکی و تکنولوژی، ننگ است که در قرن بیست و یکم زندگی کنیم و بشنویم که از ۶۰ سال پیش به این طرف، دشمن نمره یک بشر گرفتگی عروقی و آرتریواسکلروز که به دنبال آن سکته های قلبی و مغزی را ایجاد می کند و تنها راه پیشگیری از این سکته ها عمل کردن است نه صحبت کردن و خوشبختانه تمام سکته های قلبی و مغزی با تغذیه صحیح قابل پیشگیری هستند.
برای پیشگیری از هر نوع بیماری در بدن، در ابتدا باید از چگونگی بوجود آمدن آن اطلاع داشته باشیم و این مطلب مهمی است که در علم طب بایستی رعایت شود. وقتی درمان را می توان برای بیمار تجویز کرد که، تشخیص صحیح بیماری برای وی داده شود. پزشک برای هر بیماری که تشخیص وی را با حدس و گمان بدهد، نمی تواند دارو تجویز کند بلکه تشخیص صحیح شرط اول درمان است. علاوه بر سکته ها و گرفتاری های عروقی که خود را در سنین میان سالی نشان می دهد، گروهی از بیماری های قلبی تظاهرات خود را در همان سنین کودکی و نوجوانی ظاهر می کنند و به عبارتی شروع بیماری در همان سنین نوجوانی است.
گروهی از این بیماری ها به دلیل اشتباهات تغذیه ای کودک، عدم توجه پدر و مادر به تغذیه صحیح و نرساندن ویتامین های لازم به بدن کودک و در نهایت، اشتباهات دارویی حاصل از مصرف خودسرانه داروها توسط خانواده ها ایجاد می شود.
پس، از هم اکنون سعی کنیم راهی را پیش بگیریم که با داشتن تغذیه ای صحیح مبتلا به بیماری نشویم، سعی کنید با خوردن مواد غذایی صحیح، سیستم ایمنی بدن را افزایش داده و برعکس از مواد تبلیغاتی رنگارنگ که جز ضرر چیزی برای بدن ندارند استفاده نکنید.
میکروب های بیماریزا در اطراف و همراه ما همیشه وجود دارند ولی زمان که سیستم ایمنی ضعیف شود، میکروب ها فعال شده و می توانند بدن را دچار بیماری کنند. پس اهمیت دادن به پیشگیری بسیار مهم تر و با ارزش تر از درمان پس از ابتلا به بیماری است.
چگونه می توان از سکته های قلبی و گرفتگی عروق پیشگیری کرد ؟
منبع: مه شو