چه ارتباطی میان نارسایی قلبی و محل اقامت وجود دارد؟
بر اساس تحقیقاتی که توسط محققان علوم پزشکی دانشگاه وندربیلت آمریکا در خصوص نارسایی قلب صورت گرفته است، به این موضوع پی برده اند که محل اقامت افراد در ابتلا آنان به نارسایی قلب تاثیر گذار است. در این مقاله از دکتر سلام به تاثیر محل اقامت افراد در ابتلا به نارسایی قلب پرداخته ایم. با ما همراه شوید.
بر اساس تحقیقات دکتر لورن لیپورت و همکارانش که نتایج آن در شماره اخیر نشریه گردش خون Circulation: Cardiovascular Quality and Outcomes منتشر شد تقریبا ۵ درصد از موارد نارسایی قلبی به عوامل محل زندگی و محله سکونت افراد مرتبط است.
به گفته محققان، ویژگی های محل سکونت، نقشی مهم در تاثیر بر عوامل خطرزای نارسایی قلبی دارد.
حققان می گویند بر این اساس بهتر است مدیران شهری، به مسائلی همچون فضای ورزشی، گزینه های غذایی مناسب یا امکانات پزشکی محل سکونت افراد دقت بیشتری داشته باشند.
مطالعه این محققان بر روی ۲۷ هزار و ۷۸ فرد میان سال در ایالت های جنوب شرقی آمریکا انجام گرفته است.
به گزارش پایگاه خبری یورک الرت در اینترنت، نارسایی قلبی به مفهوم ناتوانی نسبی قلب در پمپ کردن خون به درون سیستم گردش خون است.
بدین ترتیب این بیماری موجب کمبود خون در اندامها و در نتیجه ضعف و بیحالی شده و از طرفی تجمع خون در سیستم وریدی، موجب ورم در اندامها به خصوص پاها میشود.
قلبی که مثل یک تلمبه در سینه ما میتپد، دو بخش دارد: قلب راست و قلب چپ.
شایعترین نارسایی قلب، مختص قلب چپ است. حتی نارساییهای قلب راست، از قلب چپ منشا میگیرند.
اگر صدای قلب بیماری را که دچار نارسایی قلبی است با گوشی پزشکی، گوش بدهیم صدای اضافی میشنویم و قلب توان واقعی برای انجام وظیفه را ندارد.
فرد بیمار بیاشتها، بیخواب و ناتوان است.
اگر نارسایی شدید باشد، حتی بیمار قادر به راه رفتن و انجام کارهای ساده روزمره نیست.
نارسایی قلب راست یا بطن راست معمولا به دنبال نارسا شدن قلب چپ اتفاق میافتد و به دنبال آن، رگهای گردنی بیمار برجسته میشوند، کبد بزرگ شده و شکم ممکن است آب بیاورد و یا پاها متورم شود.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
#اطلاعاتی در مورد نارسایی قلب#تاثیر محل سکونت در ابتلا به نارسایی قلب#نارسایی قلب به چه عواملی بستگی دارد
منبع: دکتر سلام