پیش گیری از بوی بد پا
هنگامی که پا برای مدت طولانی داخل کفش ها محبوس شود ، فضای مناسب برای تعریق آن و رشد باکتری هایی که عامل ایجاد بوی بد پا می شوند در محیط مرطوب کفش ، به وجود می آید. متاسفانه کفش آقایان از کفش خانم ها پوشیده تر است و پای آن ها بیشتر در معرض تعریق داخل کفش و بو گرفتن قرار می گیرد. معمولا کفش خانم ها فضای بیشتری برای تبادل هوا دارد و همین امر باعث می شود که پای آن ها کمتر بو بگیرد.
هرچه مدت زمان باقی ماندن پا در کفش کوتاه تر باشد ، امکان بو گرفتن پا نیز کمتر می شود. در هر حال شما می توانید حداقل ۳ تا ۴ مرتبه در طول روز پای خود را به مدت چند دقیقه از داخل کفش ها خارج کنید و اجازه دهید تا پا و داخل کفش هایتان کمی هوا بخورند و به این ترتیب ، زمینه تعریق زیاد ، ایجاد رطوبت و باکتری در کفش هایتان پیش نیاید. چاره دیگر این است که از کفش هایی که روزنه هایی ریز و درشتی برای تبادل هوا بر روی آن ها تعبیه شده است ، استفاده کنید تا با مشکل بو گرفتن پاهایتان مواجه نشوید.
برای پیشگیری از بو گرفتن مداوم پاها باید حداقل هر ۳۵ تا ۴۰ روز یک مرتبه کفش خود را با آب و مواد شوینده مناسب بشویید. اگر قرار است تمام روز پاهایتان داخل کفش بماند ، حتما یک جوراب اضافه داخل کیف تان بگذارید و در میانه روز جوراب های مرطوب و آلوده خود را با جوراب های خشک و تمیزتان عوض کنید ( ضمن اینکه به همراه داشتن یک جوراب تمیز و عوض کردن جوراب قبلی پیش از ورود به خانه ای که در آن مهمان هستید نیز می تواند چاره ساز باشد). استفاده از اسپری های بوگیر حاوی مواد آنتی باکتریال هم می تواند تا حدی برای رفع مشکل شما کمک کننده باشد.
منبع: مه شو