نکاتی که باید در دوران قاعدگی به آنها توجه داشته باشید

نکته ۱۱: اگر ظرف ۲ ساعت نیاز به تعویض نوار بهداشتی داشته باشید (یعنی خونریزی ان چنان زیاد باشد که مجبور به تعویض نوار بهداشتی (در مدت ۲ ساعت شوید) بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
نکته ۱۲ : آن دسته از زنانی که قبلاً رحم داشته و به دلیلی رحم آن ها برداشته شده است و دارای تخمدان های سالم هستند نیز ممکن است دچار تنش های قبل از قاعدگی شوند (اما معمولاً خفیف تر از سایر افرادی هستند که رحم و قاعدگی دارند)
نکته ۱۳ : یک هفته به آغاز زمان پریود روزانه ۴ لیوان اب مصرف نمایید کمبود آم مورد نیاز را با آب میوه جبران کنید.
نکته ۱۴ : رژیم گیاه خواری به ویژه یک هفته قبل از عادت های ماهانه بسیار سودمند است.
نکته ۱۵ : حتماً عملکرد غده تیروئید را مورد آزمایش قرار دهید.
نکته ۱۶ : قرص های کنترل بارداری؛ میزان ویتامین های B، پیریدوکسین (B6)، ویتامین (B1)، ویتامین (B2)، ویتامین (B12)، اسید فولیک، و هم چنین ویتامین های E و C و مواد معدنی روی و منزیوم را در بدن کم می کند. با توجه به کمبود، موارد فوق، زنانی که زمان عادت ماهانه آن ها آغاز می شود، در چه وضعیت نابسامانی به سر خواهند برد و از نظر روحی و اخلاقی بسیار ضعیف و عصبی خواهند بود.
نکته ۱۷ : بیش تر زنان در سن ۳۰ سالگی و به بالا مبتلا به سندروم می شوند، تا دیگر گروه های سنی، احتمال دارد زنان در هر سنی از این سندروم رنج ببرند، ولی معمولاً این وضعیت در گروه سنی زیر بیست سال به ندرت مشاهده می شود. و این وضع ناخوشایند نه تنها در سن ۳۰ سالگی به بالا پدید می آید، بلکه در این سنین شدت هم می یابد.
نکته ۱۸ : تورم و درد پستان ها وابسته به قاعدگی معمولاً با افزایش سن تخفیف می یابد
منبع: مه شو