نقش آنتی اکسیدان ها در بیماری های قلبی- عروقی

نقش آنتی اکسیدان ها در بیماری های قلبی- عروقی
اگر به نشریات علمی چاپ شده در مورد آنتی اکسیدان ها توجه کنیم، می بینیم که آنتی اکسیدان ها توانایی کاهش ۴۰% از بیماری های قلبی و عروقی را دارند، یعنی از هر ۱۰۰ نفری که سکته می کنند، ۴۰ نفر آن ها با مصرف صحیح و به اندازه کافی ویتامین ها می توانند در سلامت کامل باشند. اگر به آمار کشور آلمان توجه کنیم، می بینیم که در هر سال حدود ۲۷۰۰۰۰ نفر دچار سکته های قلبی شده و جان خود را از دست می دهند و ۴۰ % این جمعیت یعنی ۱۰۸۰۰۰ نفر می توانستند تنها با مصرف ویتامین های آنتی  اکسیدان (C ، E) در قید حیات باشند و جلوی مرگ آن ها گرفته شود.
در همین زمینه دو تحقیق وسیع و گسترده و علمی به مدت هشت سال به نام Haeward Study بر روی ۸۷۰۰۰۰ پرستار و ۴۰۰۰۰ پزشک انجام شد.
نتایج تحقیقات علمی فوق نشان داده است که با مصرف ۲۰۰-۱۰۰ میلی گرم ویتامنی E، ریسک سکته های و مغزی تا ۴۱% پایین آمده است. حتی دیده شده است کسانی که بیش از ۲۰۰ ملی گرم ویتامین E  مصرف کرده بودند، در این ها ریسک ابتلا بیش از این مقدار کاهش داشته است و مرگ و میر نیز در این گروه ۳۴% کمتر از سایر افراد بوده است.
تا این جا با تحقیقات علمی متعددی که در طی سال های گذشته انجام شده است آشنا شدید و می توانید برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد هر کدام به منابع ذکر شده مراجعه کنید ولی لازم است در همین جا از خود بپرسید شما که به پزشک خود مراجعه کرده اید و از شما نوار قلب Electro Cardia Gram (ECG) گرفته شده و دارای چربی خون بالا، با استعداد ابتلا به مشکلات قلبی- عروقی هستید، آیا برای شما مصرف ویتامین E توصیه شده است یا نه ؟
به جرات می توان گفت که ۹۵% پزشکان تجویز ویتامین E را فراموش کرده اند. در حقیقت پس از وارد شدن طب جدید به علم پزشکی، نیاز به مدت زمانی برای اجرای آن است و پزشکان چیزی که تازه آمده باشد، نمی توانند سریعاً به کار ببرند.
منبع: مه شو