نحوه ی تشخیص و درمان ضعف عضلانی شدید

یک نشانه کلیدی که ممکن است پزشک را به فکر وجود میاستنی گراو در شما بیندازد، ضعف عضلانی است که با استراحت بهتر می شود. آزمون هایی که برای تأیید این تشخیص انجام می شوند، عبارتنداز : معاینه عصبی، نوار عضله و آزمایش خون برای بررسی از نظر وجود آنتی بادی های خاص بعداز ارزیابی قدرت عضلات مختلف،ممکن است به شما دارویی به نام ادرفونیوم (تنسیلون) داده شود. بهبود قدرت عضلانی، بعداز دریافت این دارو ابتلا شما به بیماری میاستنی گراو می باشد.
میاستنی گراو تا چه حد جدی است ؟
هیچ علاجی برای میاستنی گراو وجود ندارد. اما درمان آن اغلب، منجر به دوره هایی از بهبودی می شود. در یک دوره بحرانی افراد مبتلا ممکن است آن قدر ضعیف شوند که برای تنفس و بلع غذا نیاز به کمک داشته باشند، اما چنین واقعه ای، به ندرت بیشتر از چند هفته طول می کشد.با درمان صحیح، اکثر بیماران می توانند از یک زندگی پربار برخوردار شوند.
درمان
کارهای روزمره را طوری برنامه ریزی کنید که بتوانید از انرژی عضلانی خود حداکثر استفاده را ببرید و در طول روز چندین نوبت به آنها استراحت بدهید. برای رفع دو بینی، از نرم پوش چشم (چشم بند) استفاده کنید. از آنجایی که فشار عصبی می تواند شرایط را بدتر کند، سعی کنید از موقعیت هایی که اضطراب بی مورد ایجاد می کنند. بپرهیزید از اعضاء خانواده و دوستان تقاضا کنید تا شما را در به حداقل رساندن سطح فشار عصبی کمک کنند.
دارو
دارویی به نام پیریدوستیگمین (مستینون، رگونول) اغلب برای بهبود انتقال پیام های الکتریکی بین اعصاب و عضلات مورد استفاده قرار می گیرد. طوری برنامه ریزی کنید که حدود ۳۰ دقیقه پس از دریافت دارو، غذا بخورید تا با این کار مشکلات جویدن و بلع غذا را به حداقل برسانید.از داروهایی که سیستم ایمنی را سرکوب یا تضعیف می کنند نیز ممکن است استفاده شود. نمونه هایی از این داروها عبارتند از : پردتیزون(دلتازون، استراپرد)، ازادتیوپرین (ایموران)، سیکلوسپورین (تئورال، ساندیمون)، مایکوفنولیت (سل سپت) و ایمونوگلبولین داخل وریدی.
سایر درمان ها
پلاسمافرز (پلاسماربایی)، درمانی است که در آن جزء پلاسما یا خونابه خون جدا شده و دور ریخته می شود، زیرا حاوی آنتی بادی هایی است که ممکن است در ایجاد بیماری دخیل باشند. مایعات دیگری را به خون شما اضافه کرده و محلول حاصل را به بدن شما باز می گردانند. این درمان می تواند پاسخ ایمنی را کاهش داده و قدرت عضلانی را موقتاً بهبود بخشد.
جراحی
در برخی از موارد، برداشتن غده تیموس توصیه می شود این کار می تواند بهبود دایمی علایم و نشانه ها را در پی داشته باشد. این عمل، عمدتاً در جوانان صورت می گیرد زیرا غده تیموس با افزایش سن کوچک می شود مانند هر عمل دیگری، برداشتن تیموس هم با خطراتی همراه است.
منبع: مه شو