مکمل های حاوی روغن ماهی

اگر می خواهید عمری طولانی بدون امراض داشته باشید بایستی موادی را دائما به بدن برسانید که بدن به آنها نیاز دارد نه آن موادی را که دوست دارید و از آنها لذت می برید.
مکمل های حاوی روغن ماهی
کپسول های حاوی روغن ماهی به هیچ عنوان دارو نیستند و مواد شیمیایی در داخل آن ها به کار نرفته است و ماده اصلی آن امگا-۳ است. امگا-۳ اسیدچرب غیر اشباع مرکبی است که معروف ترین آن دو اسید چرب DHA، EPA است که فقط در روغن ماهی یافت می شود (در مورد این دو اسید چرب به تفصیل در ابتدای کتاب شرح داده شده است) و کپسولی هم که از آن تهیه می شود حاوی این دو اسید چرب است که هیچ ضرری برای بدن ندارد.
اسیدچرب امگا-۳ (DHA، EPA) وقتی وارد بدن می گردند، به راحتی توسط کلیه سلول های بدن پذیرفته می شوند. زمانی که در مصرف ماهی یا کپسول های روغن ماهی کوتاهی شود اتفافات زیر صورت می گیرد.
سلول های بدن هم چنان به تکثیر خود ادامه می دهند و برای ترمیم و بازسازی، سلول های جدیدی می سازد. در غشا سلول ها موادی مثل کلسترول و سایر چربی ها به کار رفته است. هنگامی که اسید چرب امگا-۳ موجود باشد جهت ساخت غشا سلولی از این اسید چرب استفاده می شود و زمانی که این اسید چرب به بدن نرسد، ناچاراً از چربی های دیگر و چربی های اشباع برای غشا سلولی برداشته می شود. جایگزینی چربی های اشباع به جای امگا-۳ در غشا سلول ها خاصیت الاستیسیتی جدار سلول ها را از بین می برد و به دنبال از بین رفتن الاستیسیته سلول ها، دیواره عروق شکننده می شود و ترک های میکروسکوپی، همان گونه در ابتدا بیان شده است، ایجاد می شود که نتیجه آن رسوب مواد در آن محل ها و تنگی عروقی و در نهایت سکته ها است.
بررسی های آزمایشگاهی نشان می دهد که اگر سه ماه از ماهی یا روغن ماهی به مقدار کافی مصرف شود، در زیر میکروسکوپ الکترونی تفاوت سلول ها و دیواره عروق با زمانی که چربی های جامد خورده می شد ظاهر می گردد.
به عبارتی جمع شدن چربی های جامد در غشا سلول ها، الاستیسیتی و خاصیت انعطاف پذیری را در سلول ها از بین برده و علاوه بر آن باعث اختلال در ورود مواد لازم و خروج مواد زائد از سلول ها می شود. (قرار گرفتن چربی های مایع در غشا سلولی باعث سهولت ورود و خروج مواد می گردد)
منبع: مه شو