عشق و عاشقی به وقت تلویزیون
برنامه «وقتشه» پس از تبلیغات فراوان بالاخره از امشب روی آنتن شبکه نسیم می رود. آن طور که اعلام شده قرار است در آن از عشق و ازدواج و این جور چیزها حرف زده شود. درواقع قرار است هشت جوان که مشکل ازدواج دارند در برنامه حضور پیدا کنند. راجع به مشکلات شان حرف بزنند و نهایتا با مشاوره کارشناس ها تا پایان برنامه مشکلات شان را رفع کنند. شکل و شمایل برنامه کاملا جدید است و تا به حال نمونه اش را نداشته ایم. کامران تفتی به عنوان اولین تجربه اجرا قرار است سکان این برنامه را به دست بگیرد. البته خودش تاکید دارد مجری نیست و به عنوان کامران تفتی در برنامه حضور دارد.

برنامه «وقتشه» با تبلیغ های زیادی که داشت از امشب قرار است روی آنتن برود. با این حال توضیحات کمی درباره روند برنامه و نحوه گزینش سوژه های آن ارائه شده. اینکه سوژه ها با چه رویکردی انتخاب شده اند؟
درباره مشکلات متفاوتی که بر سر راه سوژه ها برای ازدواج است صحبت کردید. برنامه «وقتشه» حرف جدیدی برای مخاطب تلویزیون دارد؟
مراحل اولیه گزینش سوژه ها و اینکه چه مراحلی طی شده تا شرکت کننده ها به برنامه رسیده اند را مانند مسابقه های استعدادیابی تلویزیون می بینیم؟
پیش از این در برنامه «ویتامین ۳» با اجرای علی ضیا و «ماه عسل» احسان علیخانی و چند برنامه دیگر تلویزیونی زوج های جوانی به برنامه دعوت می شدند، درباره مشکلات شان صحبت می کردند و در نهایت پس از تعریف کلی داستان زوجین در برنامه به عقد هم در می آمدند، با وجود اینکه پیش از این به این موضوع پرداخته شده و «فرمول یک» هم بار دیگر سراغش رفته «وقتشه» چه رویکرد جدیدی خواهدداشت؟
ما در برنامه برای کسی داستان و چارچوب تعریف نکرده ایم. آدم ها خودشان هستند. از طرفی ما قرار نیست زوج ها را به عقد هم دربیاوریم. بلکه یک مسیری برای سوژه ها اتفاق می افتد تا ما به همراه بیننده ها ببینیم که آیا آمادگی ازدواج دارند یا خیر؟ اگر آمادگی ازدواج دارند پس چه مشکلی بر سر راه آنها است که نمی توانند ازدواج کنند و در آخر ما کمک کنیم مشکلشان برطرف شود و بتوانند زندگی خود را شروع کنند.

نقش مجری در مسیری که قرار است برای یک زوج جوان در برنامه طی شود، چیست؟
مجرد یا متاهل بودن شما به عنوان راوی برنامه مهم است. این موضوع چقدر قرار است روی داستان و مسیری که پیش می رود تاثیر بگذارد؟
بعد از عید نوروز با رای گیری برنامه سه ستاره، میزان محبوبیت شما به عنوان ستاره سریال ها و بازیگری در میان مخاطب مشخص شد. اجرا کار روتینی است که به نوعی برای بازیگر ریسک محسوب می شود. مثلا چند ماه است مخاطب تلویزیون یک شب در میان پژمان بازغی را می بیند بدون اینکه داستان ویژه ای برای او تعریف شده باشد. چالش اجرا را چطور پذیرفتید؟
به نظر من هنر یک پکیج است و این که خود را در شاخه های مختلف آن بیازماییم پا تو کفش دیگران کردن نیست. بلکه باید در کارنامه کار بفهمد گذاری داشته باشید و مدیومی که می خواهید از طریق آن با مخاطب حرف بزنید باید منطقی و درست انتخاب شود. «وقتشه» حرف بسیار بزرگی می خواهد بزند. چون معتقدم تمام حال خوب یک مملکت به این بستگی دارد که بسیاری از زندگی ها اتفاقات خوبی را در خود تجربه کند و این سرانه عجیب و غریب طلاق در ایران کمتر شود.
گفتید مجری نیستید، اما خودتان را در تریبون مجری قرار دادید. تا به اینجای کار وسوسه نشدید که این فیلد کاری را ادامه دهید؟
با توجه به خط قرمزهایی که تلویزیون برای روابط احساسی بین آدم ها و عشق دارد، روح برنامه دچار مشکل نخواهدشد؟
این قدم بسیار مثبت و بزرگی است که توسط شبکه نسیم برداشته شده، اینکه سمت این موضوع ملتهب برویم چون خط قرمزهای فراوانی دارد. داریم تمرین می کنیم و به پختگی خواهدرسید. تا اینجا که من شاهدم این خط قرمزها روی شاکله برنامه تاثیر منفی نگذاشته است. تهیه کننده هم سعی کرد تیم قوی را بچیند تا بتوان در دو لوکیشن متفاوتی که کار می کنیم برنامه مهم و جریان ساز باشد و بتواند مشکلات را علمی حل کند.
منبع: برترینها