طنز؛ تغییر طول و عرض جغرافیایی ترکیه

ترکیه ١٣٩۵: در پی کودتای نافرجام ضد دولت ترکیه، اردوغان گفت کودتا کار فتح‌الله گولن و همفکرانش بوده و این اقلیت قصد براندازی دولت ترکیه را داشته‌اند؛ لذا اقلیتی شامل ٩٣درصد معلمان، ٨٧درصد هنرمندان، ١٠٣درصد روزنامه‌نگاران (!)، ۵١درصد داوران فوتبال و خلاصه ٧۴درصد مردم در ترکیه به اتهام همکاری با کودتای غیرمردمی بازداشت شدند.

ترکیه فروردین ١٣٩۶: طی برگزاری رفراندوم تغییر قانون اساسی در ترکیه حزب حاکم توانست با اکثریت قاطع ۵١درصد به پیروزی برسد. اردوغان پس از تأیید نتیجه انتخابات به دولت‌هایی که با رأی شکننده بالای ۶۵درصد در دنیا در رأس امور قرار گرفته‌اند، هشدار داد از دموکراسی در ترکیه الگوبرداری کنند.

ترکیه اردیبهشت ١٣٩۶: ٢٣ فعال سیاسی و مدنی سوییس پس از افشاگری اردوغان درخصوص دموکراسی در کشورشان خودسوزی کردند. آنها در بیانیه مشترک‌شان نوشتند توان روبه‌رو شدن و هضم این واقعیت را نداشتیم که همان‌طور که اردوغان گفته سوییس کشور صادرکننده تروریست در جهان است.

ترکیه ١٣٩٧: ١١٧ نفر روزنامه‌نگار و ١٨ روزنامه و مجله در ترکیه به جرم چاپ کاریکاتور خودشان دستگیر شدند. دولت اعلام کرد سطح هوشیاری دولت به‌حدی رسیده که بفهمد این روزنامه‌نگاران خائن با این کار قصد تحقیر و تمسخر دولت را داشته‌اند.

ترکیه ١۴٠٠: اردوغان در یک نطق احساسی خواستار برگزاری همه‌پرسی درخصوص تغییر محل جغرافیایی کشور از طول و عرض جغرافیایی فعلی و انتقال آن به حوزه بالکان یا دریای کاراییب شد.

ترکیه ١۴٠١: همه‌پرسی تغییر طول و عرض جغرافیایی کشور و ۶۶درصد مردم به آن رأی مثبت دادند. دریای کاراییب در اعتراض به نتیجه این همه‌پرسی خشک شد. اردوغان منتقدان برگزاری این همه‌پرسی را اردک خطاب کرد.

ترکیه نیمه دوم ١۴٠١: اردوغان ایران را متهم کرد که از روی حسادت و به خاطر رویای تشکیل امپراتوری پارسی در تغییر محل کشور ترکیه و انتقالش به حوزه کاراییب سنگ‌اندازی می‌کند.

ترکیه ١۴٠٢: با عقیم ماندن طرح تغییر عرض و طول جغرافیایی ترکیه، اردوغان از شهروندان ترکیه در جزایر دریای کاراییب خواست با فرزندآوری مکرر و دستکاری ژنتیکی درخصوص دو یا سه‌قلوزایی ظرف یک دهه کاراییب را به ترکیه دوم تبدیل کنند تا انتقال ترکیه به آن منطقه از جهان توجیه داشته باشد.

ترکیه ١۴٠٨: دولت ترکیه نسبت به چاپ شعر «یه توپ دارم قلقلیه» در کتاب‌های درسی ایران اعتراض کرد. اردوغان در یکی از نطق‌های معروفش گفت درج عبارت «نمی‌دونی تا کجا میره» در شعر مذکور توهین مستقیم به من است. چون من همه چیز را می‌دانم و می‌دونم تا کجا میره. وی خواستار عذرخواهی هنرمندان ایران از خودش شد.

ترکیه ١۴٢٠: پلیس ترکیه تنها روزنامه‌نگار باقیمانده در آن کشور را درحالی‌که در ٧سال گذشته مشغول شستن ظرف در رستوران‌های استانبول بوده بازداشت کرد. اردوغان در کاخ خودش گفت: تمام ناکامی‌های چند‌سال اخیر در ترکیه به علت حضور این روزنامه‌نگار در ظرفشویی‌های رستوران‌های استانبول بوده. وی ارمنستان، یونان، فرانسه، آلمان، ایران و هلند را به دخالت در مخفی شدن این روزنامه‌نگار متهم کرد و گفت هنوز این‌قدر پیر نشده‌ام که یادم باشد امروز روز فرد است. پس زنده‌باد روسیه

ترکیه ١۴٢٨: با نزدیک شدن به پایان دوره ریاست‌جمهوری اردوغان، وی خواستار برگزاری همه‌پرسی در ترکیه برای بازگرداندن سیستم حکومتی آن کشور از ریاستی به پارلمانی شد. وی در پایان گفت هر دیگی فقط باید برای من بجوشه. همینی که هست. در پی این سخنان، میلیون‌ها هوادار اردوغان در ترکیه در میدان تقسیم تجمع کردند.


منبع: برترینها