زنانی که در معرض بیماری قلبی هستند

عوامل خطرزا شرایط و عاداتی هستند که احتمالاً شخص را برای رشد بیماری مستعدتر می کنند. این عوامل هم چنین می توانند در بدتر شدن بیماری موجود سهمی داشته باشند. عوامل خطرزای مهم برای بیماری های قلبی که می شود برای برطرف کردن آنها کاری کرد، عبارتند از: سیگار کشیدن، فشار خون، کلسترول بالا، چاقی زیاد، ورزش نکردن و بیماری قند خون. بعضی از عوامل خطرزا مثل سابقه خانوادگی بیماری قلبی و یائسگی، زنان بیشتر مستعد ابتلا به بیماری قلبی هستند. زیرا بدن آنها دیگر تولید استروژن ندارد. زنانی که یائسگی آنها شروع می شود، چه به صورت طبیعی و چه در اثر جراحی و برداشتن تخمدان ها، دو برابر زنان هم سن و سال خود که یائسگی آنها کامل شده، در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستند.
یکی دیگر از عوامل خطرزا کاملاً میانسالی است که زمان ابتلا خوانده می شود. سابقه خانوادگی بیماری قلبی، عامل خطر دیگری است که غیر قابل تغییر است. اگر پدر یا برادر خانمی قبل از سن ۵۵ سالگی حمله قلبی داشته اند و یا اگر مادر و خواهر او قبل از ۶۵ سالگی یک حمله قلبی داشته اند برای وی احتمال ابتلا به حمله قلبی بیشتر است.
زمانی که عوامل خطر حمله قلبی را نمی توان تغییر داد، مهم است که فرد بداند باید در مورد خیلی چیزها کنترل داشته باشد و بدون در نظر گرفتن سن، سابقه خانوادگی، یا وضعیت تندرستی، باید عوامل خطر بیماری قلبی را پایین بیاورد و نباید کار را بسیار سخت بگیرد. حفاظت از قلب به سادگی راه رفتن تند، خوردن سوپ سبزیجات یا چگونگی تنظیم وزن متعادل است.
منبع: مه شو