روزنامه اعتماد: اگراحمدی نژاد و بقایی وقتی در راس قدرت بودند محاکمه می شدند،شائبه سیاسی بودن نداشت
رییس محترم قوه قضاییه فرمودهاند: «سراغ هرکس که اتهامی متوجه اوست میرویم، متهم به برخورد سیاسی میشویم.»
اعتماد نوشت: کاملا طبیعی است. آدمیزاد باید خیلی منصف باشد که وقتی در مظان اتهام قرار میگیرد دیگران را به دروغ و غرضورزی متهم نکند و از آن جایی که فعلا ما با قحطی آدم منصف مواجهیم طبیعی است که اغلب کسانی که اتهامی متوجه آنهاست قوه قضاییه را به سیاسی کاری متهم کنند. اما این فقط یک سوی ماجراست.
این درست که آدمیان معمولا خود را در جای حق مینشانند و هرکس که به انکار آنها برخیزد را باطل اباطیل میدانند اما آنهایی که در قوه قضاییه نشستهاند نیز به اقتضای هم نوع بودن با متهمان ممکن است دچار خبط و خطا شوند.
احضار شوندگان به قوه قضاییه این قوه را به سیاسی کاری متهم میکنند، تا این جایش کاملا طبیعی است. به هرحال آدمیزاد باید نسبت به اتهامی که به او میبندند از خودش دفاع کند. قانون هم این حق را برای همه متهمان قایل شده و درست به همین دلیل است که حتی جنایتکاران حق دارند برای دفاع از خود وکیل داشته باشند.
مشکل آن جایی به وجود میآید که مردم به راحتی حرف کسانی را که از سوی قوه قضاییه احضار شدهاند باور کنند. در آن صورت باید پرسید چرا؟ من البته معتقد نیستم قوه قضاییه سیاسی کار است اما معتقدم تعلل در اجرای رسیدگی به برخی اتهامات این شبهه را در اذهان عمومی تقویت میکند.
فیالمثل اگر مهدی هاشمی در دهه ٧٠ که بازار شایعات درباره ایشان داغ بود و بسیاری از مردم درباره نحوه عملکرد ایشان پرسشهای جدی داشتند به محکمه احضار میشد آیا کسی میتوانست چنین شبههای را نسبت به دستگاه قضا وارد کند؟ آیا احضار مهدی هاشمی آن هم هنگامی که از همه سو مورد حمله قرار گرفته بود شائبه سیاسی کاری را در اذهان قوت نمیبخشید؟
همین آقای بقایی و دوستانش که امروز بیپروا به قوه قضاییه میتازند و بدترین اتهامات را متوجه ریاست این قوه میکنند اگر در اوج اقتدار دولت معجزه هزاره سوم به دادگاه فراخوانده میشدند آیا بازهم میتوانستند این حرفهای گستاخانه را بر زبان بیاورند؟ و تازه اگر هم چنین میکردند اصلا گوشی برای شنیدن مییافتند؟ عمل نیک هم اگر در زمان خودش انجام نشود شاید معنای دیگرگونه پیدا کند که فرمود: الامور مرهونه باوقاتها.
منبع: عصرایران