دیجیتال مارکتینگ از سیر تا پیاز (۲)
ت- اندازه ی صفحه وب:
تا میتوانید صفحات وب را کوچکتر انتخاب کنید. اگر چه دشوار است ولی ارزشش را دارد. (سعی کنید هر صفحه بین ۵k تا ۱۰k باشد). این موضوع هم برای کاربر مفید است و هم برای موتور جستجوگر.
سرعت تقریبا مهمترین عامل است. اگر صفحات بزرگتر باشد شما ۱۰% از کاربران را از دست خواهید داد که همین ۱۰% تفاوت، میتواند فاصله از شکست یا موفقیت باشد.
ث- زمان بندی تولید محتوا:
- روز و زمان بندی انتشار محتوا مهم است.
- کانال شبکه های اجتماعی و همچنین خود سایت در روز و ساعات مختلف، ترافیک متفاوت و مختلفی دارد.
به عنوان مثال؛ آمار نشان می دهد که نمودار اشتراک گذاری عکس و فیلم و ساعات و روز های استفاده از شبکه های فیسبوک با اینستاگرام کاملا متفاوت هستند. در نتیجه برای به روزرسانی کانال های مختلف دیجیتال مارکتینگ، باید برنامه ریزی کرد و نقاط اوج ترافیک و اشتراک گذاری ها را پیدا کرد.
ج- مکان یابی و تراکم واژه ها:
از “واژه ی کلیدی” یک بار در قسمت عنوان، یک بار در قسمت توضیح، یک بار در تیتر، یک بار در url، یک بار بصورت پررنگ، یک بار بصورت مورب، و یک بار در بالای صفحه استفاده نمایید. این تراکم باید بین ۵ تا ۲۰% باشد.
چ- لینک های ورودی و خروجی:
گوگل ارزش زیادی برای لینک ها قائل است.
– لینک های ورودی، لینک های سایت های دیگران به سایت شما است.
– لینک های خروجی، لینک های سایت شما به سایت های دیگران است.
گوگل از هر دو مورد در الگوریتم خود استفاده می کند:
از دیدگاه گوگل، لینک های ورودی، لینک هایی هستند که دیگر سایت ها طبق آنها می گویند که شما چه کسی هستید، و لینک های خروجی، لینک هایی هستند که طبق آن، شما خود را معرفی می کنید. در نتیجه دقت داشته باشید که در صفحات خود فقط به سایت های معتبر و مربوط لینک دهید.
ح- لینک های بین صفحات سایت:
ساختار لینک دهی به صفحات سایت شما، حائز اهمیت است. باید تمام صفحات سایت با ۲ الی ۳ کلیک به راحتی قابل دسترس باشند.
خ- آنلاین گذاشتن سایت:
قبل از آنکه سایت خود را با آنلاین گذاشتن در دسترس قرار دهید از کیفیت آن مطمئن باشید زیرا نداشتن یک سایت بهتر از داشتن سایت بی ارزش و خالی از محتوا است.
مطمئن شوید که سایت شما قابلیت بهره برداری توسط اسپایدر ها یا (وب کرالرها، روبات ها) را دارد.
د- ارسال سایت به جستجوگر ها:
پس از آنکه سایت آماده شد و آن را آنلاین قرار دادید، دامنه اصلی سایت را یک بار به گوگل، یاهو و بینگ ارسال نمایید. مرحله سخت از این نقطه آغاز می شود. یعنی به مدت شش ماه به هیچ جستجوگر و یا دایرکتوری دیگری سایت خود را ارسال و یا معرفی نکنید. بهتر است بر روی محتوای سایت و ایجاد صفحات جدید تمرکز کنید.
ذ- ورود به سیستم و رهگیری:
از یک نرم افزار “تجزیه و تحلیل ترافیک” خوب و دقیق استفاده کنید که بر مبنای گزارش های این نرم افزار، کاربری سایتتان را تجزیه و تحلیل کنید و در صورت لزوم سایت را تغییر داده و اصلاح کنید.
ر- ربات های موتور های جستجوگر (اسپایدر ها):
اطمینان کسب کنید که ربات ها و اسپایدر های موتور های جستجوگر که وارد کل سایت می شوند می توانند سایتتان را به آسانی جستجو کنند. اگر اینگونه نباشد، مجددا سیستم لینک گذاری خود را بررسی نمایید تا اطمینان کسب کنید که اسپایدر ها مسیر خود را پیدا کرده اند. در غیر اینصورت صفحات سایت شما ممکن است در نتایج جستجو سایت هایی مانند گوگل نمایش داده نشوند.
ز- فهرست دایرکتوری ها:
پس از آن که ۶ ماه از راه اندازی سایت پر محتوا و جذاب شما گذشت، حال می توانید سایت خود را در جایگاه و فهرست مناسب برای دایرکتوری ها ارسال نمایید.
منبع: برترینها