بیماری آلزایمر تا چه حد جدی است ؟

بیماری آلزایمر عارضه ای حاد قلمداد نمی شود و به ندرت نیازمند درمان اورژانسی است. تغییرات ناگهانی در وضعیت ذهنی فرد معمولاً ناشی از بیماری های دیگری هستند که ممکن است به ارزیابی فوری نیاز داشته باشند، اما بیماری آلزایمر در نهایت به مرگ فرد منجر می گردد. افراد مبتلا به این بیماری ممکن است زمین گیر شده و دیگر قادر به مراقبت از خودشان نباشند. این بیماران اغلب به دلیل معلولیت، در اثر سینه پهلو یا عفونت های دیگر می میرند. افراد به آلزایمر ممکن است قدرت سویابی خود را از دست می دهد که خطر زمین خوردن و در پی آن شکستگی های جدی یا آسیب به جمجمه را افزایش می دهد.
درمان
فعلا علاجی برای بیماری آلزایمر وجود ندارد. دارو و مراقبت درمان عمده این بیماری عمده این بیماری را تشکیل می دهند.در خلال مراحل مقدماتی این اختلال، اغلب امکان ارایه مراقبت در منزل، زیر نظر پزشک وجود دارد. ارایه مراقبت به افراد آلزایمر می تواند برای همسر و خانواده بیمار کاری پرچالش و ناراحت کننده باشد. اغلب، افرادی که به کار مراقبت مشغول هستند. نیاز به همکاری سازمان های حمایتی و گروه منسجمی از دوستان و آشنایان دارند. دیر یا زود شرایط بیمار رو به و خامت می گذارد، به گونه ای که نیاز به مراقبت های تمام وقت دارد و اغلب لازم است بیمار به یک مرکز مراقبت های دراز مدت فرستاده شود.
اختلال شناسایی خفیف
محققان مایوکلینک اخیراً نوعی اختلال حافظه موسوم به اختلال شناختی خفیف را شناسایی کرده اند که ممکن است روزی از آن به اختلال «پیش آلزایمری» یاد شود.
این نوع اختلال حافظه، از نظر درجه بندی جایی بین حواس پرتی پیری و فراموش کاری اوایل آلزایمر قرار می گیرد. افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف ممکن است دچار فراموش کاری هایی شوند که از حد مورد انتظار برای آن سن فراتر است اما با این حال نشانه های کامل آلزایمر را ندارند.
آشنایی با این درجه بندی اختلال حافظه می تواند به پزشک در تشخیص و راهنمایی دقیق تر بیماران کمک کند. این موضوع می تواند افراد را از خطر بیشتری که آنها را در ابتلا به آلزایمر تهدید می کند، نیز آگاه سازد.
برای کمک به افتراق بیماری آلزایمر از دیگر علل اختلال حافظه، پزشکان به طور معمول به شرح حال کامل طبی و تشریح نشانه ها، همین طور طیفی از آزمون ها از جمله معاینات جسمانی و عصبی آزمون اعصاب و روان و شماری از تست های آزمایشگاهی مثل اسکن مغزی و آزمایش خون و ادرار تکیه می کنند.
منبع: مه شو