به نهادهای فرهنگی منتسب به سیاسیون معروف ۳۱۰۰ میلیارد تومان بودجه می دهید،به مدیریت بحران ۲٫۸ میلیارد؟
روزنامه شهروند نوشت: پس از ٣٩سال قانونگذاری بودجهای، امسال برای نخستینبار برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستار توضیح پیرامون بودجه برخی نهادهایی شدهاند که بهصورت عامالمنفعه و در قالب موسسات مذهبی- فرهنگی مطرحاند، ولی خیر قابل توجهی از آنان نصیب عامه مردم نشده است.
بودجه این چند نهاد که همگی هم به چهرههای شناختهشده سیاسی کشور منتسب هستند، از بودجه عمرانی چندین استان کشور بیشتر است و در حالی که کشور در تخصیص حتی یک ریال منابع بودجهای برای بسیاری فعالیتهای اجتماعی، عمرانی و سازندگی دچار مشکل است، میلیاردها تومان منابع بودجهای را میبلعند تا فلان شخصیت سیاسی، خود را فرهنگی جلوه دهد.
اگر در خارج کشور شخصیتهای اقتصادی میلیاردها تومان ثروت خود را به خیریههای خاص عامالمنفعهای تخصیص میدهند، در ایران مردم ناچارند هزینههای خیریهای و موسسات بهاصطلاح فرهنگی خاصی را بپردازند که نمیدانند این موسسات چهکار میکنند و فعالیت آنها چیست؟!
از نخستین ادوار قانونگذاری در ایران همیشه بحث بودجه و پاسخگویی یا بودجه و خرج کردن آن مطرح بوده، ولی در ایران نهادهای بودجهبگیری وجود دارند که پس از تخصیص بودجه از صحنه گیتی غایب شده و به هیچ مقام بودجهای هم پاسخگو نیستند. راستی ما را چه میشود؟!
در حالی که دولت در تامین منابع مالی جهت سرپناه زلزلهزدگان، آسیبدیدگان داروهای تکنسخهای و… درمانده است، چگونه میتوان از تخصیص بودجه این نهادها که فعالیت آنها مورد پسند مردم هم نیست، دفاع کرد؟!
جمع تخصیص بودجهای نهادهای فرهنگی هفدهگانه معادل ٣١هزار میلیارد ریال یا به تعبیری بیش از سههزار برابر بودجه پژوهشگاه زلزلهشناسی (١٠٨ میلیارد ریال) و سازمان مدیریت بحران (٢٨ میلیارد ریال) است، آن هم در کشور زلزلهخیزی که اخیرا به مصیبت زلزلهزدگان نشسته است، مگر آنکه مدیران محترم درصدد باشند با دعا به مقابله با زلزله برآیند؟!
منبع: عصرایران