بررسی ترندها و گرایش‌های ۲۰۱۷ نمایشگاه CES لاس وگاس

 خبرآنلاین، سال جدید میلادی با ۵ ترند و گرایش اصلی شامل انواع واقعیت مجازی/افزوده، خودروهای خودران، ابزارهای پوشیدنی، هوش مصنوعی و “کلود و اینترنت اشیاء” وارد نمایشگاه CES خواهیم شد.

واقعیت مجازی / VR که‌ترند اصلی ۲۰۱۶ این نمایشگاه بود، همچنان به‌سوی بلوغ رفته و در ۲۰۱۷ نیز یکی از گرایش‌های اصلی محصولات CES خواهد بود.

خودروهای خودران نیز که تنها با چند اینچ از تجاری‌سازی فاصله‌دارند امسال یکی از ترند های مورد مباحثه نمایشگاه است.

ابداعات و اختراعات امسال، روی نرم‌افزار تمرکز کرده و با زندگی روزانه ما عجین‌تر شده است.

با هدست واقعیت مجازی Oculus Rift در سال ۲۰۱۶ از سوی فیس بوک در سال جدید شاهد توسعه انواع ابزارهای مشابه خواهیم بود که نرم‌افزارشان نیز توسعه پیداکرده است.

پوکمون گو بازار جدیدی از توسعه اپلیکیشن روی واقعیت مجازی و موبایل باز کرد که امسال سخت‌افزارهای مربوط به آن رونمایی می‌شود. بیش از ۷۰ کمپانی در نمایشگاه ۲۰۱۷ روی واقعیت مجازی و واقعیت افزوده کارکرده و محصولاتشان را به نمایش درخواهند آورد.

مرکز تحقیقات جونیپر پیش‌بینی کرده است بازار خوردوهای خودران تا سال ۲۰۲۵ به ۱۴٫۵ میلیون می‌رسد و سرویس‌های تاکسی طلیعه‌دار این داستان خواهند شد. خودروی خودران، برقی، متصل به اینترنت ۵G و همیشه متصل به مشتری جزییات این پیش‌بینی است که به‌زودی محقق خواهد شد و امسال نمونه‌هایی از آن را خواهیم دید.

اما ابزارهای پوشیدنی مطابق پیش‌بینی‌ها جلو نرفت و در سال ۲۰۱۶ افت هم داشت. سهام اپل به دنبال عرضه اپل واچ ۲ کاهش یافت و درنهایت داستان خریدن پبل توسط فیت بیت اوضاع پوشیدنی‌های هوشمند را دگرگون کرد.

در سال ۲۰۱۷ باید شاهد تغییر زیرساخت‌های ابزارهای پوشیدنی هوشمند باشیم و تا سال ۲۰۲۰ که اوج توسعه ابزارهای سلامت و پزشکی است باید منتظر شویم.

اما هوش مصنوعی به‌شدت در حال رشد و توسعه است و دستیاران صوتی دیجیتال آمازون و اپل و مایکروسافت و … در کنار استفاده از AI توسط فیس‌بوک و … آن را جلو برده است.

انقلابی که بات ها ایجاد کرده‌اند در سال ۲۰۱۷ تکمیل می‌شود و بسیاری از چت بات ها متحول خواهند شد تا جایی که کاربر نه با انشان بلکه با ماشین حرف می‌زند تا مشکلات محصولاتی که خریده را حل کند.

تولید دیتا تا ۲۰۲۰ به ۴۴ زتابایت می‌رسد و طی ۵ سال آینده دیتا ۵ برابر رشد خواهد کرد.

درنهایت صاحبان فناوری کلود و اینترنت اشیاء باهم کارکرده و محصولات جدید را عرضه می‌کنند. ابزارهای زیادی با اینترنت اشیاء به هم مرتبط شده و روی سرویس‌های کلود سوار می‌شوند.

سرویس‌های کلود آمازون، مایکروسافت و آی بی ام تا سال ۲۰۲۰ به رشد بی سابقه‌ای دست پیدا می‌کنند و با توسعه دیتاسنترهایی با مصرف پایین انرژی به اوج می‌رسند.

درمجموع پهپاد ها، اینترنت اشیاء، ربات‌ها و هوش مصنوعی بخش انبوهی از محصولات ۲۰۱۷ را در نمایشگاه لاس وگاس به خود اختصاص داده اند.


منبع: alef.ir