با قارچ به جنگ سرطان بروید
محققین ژاپنی، در قارچ ماده ای قندی به نام لن تینین (Lentinin) پیدا کرده اند که در رشد زخم های سرطانی خلل ایجاد می کند و حتی آن ها را از بین می برد. دانشمندانی دیگر بر این عقیده اند که لن تینین سلول های ایمنی معینی را تحریک می کنند و از این طریق بدن بهتر می تواند در مقابل اولین سلول های سرطانی و هم چنین در مقابل سرماخوردگی و امراض میکروبی شدید مقاومت کند. البته افراد سرطانی باید بدانند که مرض آن ها تنها به خوردن قارچ التیام پیدا نمی کند.
ادویه کاری و درمان آلزایمر
نوعی ماده شیمیایی موجود در ادویه کاری، به دستگاه ایمنی کمک می کند تا پلاکت های مغزی ناشی از بیماری آلزایمر را بزداید.
نتایج تحقیقات و پژوهش های مختلف نشان می دهد مصرف ادویه کاری خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد. یک ماده شیمیایی در این ادویه می تواند سلول های دستگاه ایمنی را به پاک کردن پلاکت های مغزی در بیماری آلزایمر وادارد. پژوهشگران آمریکایی در بررسی نمونه های خونی بیماران مبتلا بعه آلزایمر نشان دادند که ماده شیمیایی «بیس دمتوکسی کورکومین» سلول های ایمنی به نام ماکروفاژ را تحریک می کند تا بتاآمیلوبید، پروتئینی را که پلاکت های مغزی در بیماری آلزایمر تشکیل می دهند، پاک کنند. این ماده شیمیایی، ماده طبیعی یافت شده در ریشه زرد چوبه است.
پیاز خون را رقیق می کند
دکتر جی. ام. بایلی از مدرسه طب دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا، همراه با همکارانش یک عامل رقیق کننده خون به نام آدنوزین را در سیر و پیاز یافتند که موجب گشاد شدن عروق خونی می گردد. این عامل در سیر و پیاز هنگام پختن تخریب نمی شود درحالی که سایر مواد از بین می روند- همین موضوع موجب گشاد شدن عروق خونی و رقت خون می شوند، اگرچه نوع خام این خاصیت را بیش تر دارد.
شواهد پزشکی ای وجود دارد که سینوس کبد به دنبال مصرف مداوم سه روزه پیاز تازه بهبود یافته است.
منبع: مه شو