با خوردن غذای های آبدار وزن خود را کنترل کنید
با خوردن غذای های آبدار وزن خود را کنترل کنید
در این کتاب و در دیگر کتاب های دکتر واکر به شدت بر اهمیت مصرف غذاهای آبدار تاکید شده. البته در صورت تمایل داشتن یک بدن سالم و سرزنده! این کلید موفقیت است! او تا سن ۱۰۹ سالگی زندگی کرد. تندرست و پر تحرک! من یکی که به حرف هایش گوش خواهم داد.
در سال ۱۹۸۰ در مجله لوس آنجلس تایمز و مجله هفتگی ورلد نیوز مقاله ای راجع به مردی که در چین زندگی می کند به نام وو یانکینگ نوشته شده بود. آقای یانکینگ ۱۴۲ سالش بود و عکسش را در حال راندن دوچرخه انداخته بودند! وقتی راجع به غذایی که می خورد از او سوال کرده بودند چنین جواب داده بود: من فقط ذرت و برنج و سیب زمینی و بقیه صیفی جات و سبزیجات و میوه ها را می خورم. راز و کلید موفقیت!
در ژانویه ۱۹۷۳ مجله جغرافیای ملی داستانی را به نوشته دانشمندی به نام دکتر الکساندر لیف چاپ کرد. دکتر لیف در میان ملل کهن جهان به تحقیقات مشغول است. او سه دسته از پرعمرترین ملل جهان را پیدا کرده که عبارتند از: قفقازی های روسیه، مردم ویلکابامبان در اکوادور و مردم اونزوکوت در پاکستان. او متوجه شد بین ویلکابامبان ها و اونزوکوت ها و کمی هم در بین قفقازها چاقی متداول نیست. او فهمید این ملل به گونه ای بسیار جالب و قابل توجه از بیماری های دیگر هم معافند. نه سرطان! نه بیماری های قلبی!
به اضافه این که بیشتر آنها بالاتر از ۱۰۰ سال عمر می کنند و تا آخرین روز از نظر بدنی بسیار فعالند. تحقیقات دکتر لیف راجع به عادت غذا خوردن این مردم مشخص کننده این است که قفقازی ها تقریبا ۷۰ درصد غذایشان غذاهای آبدار است و ویلکابامبان ها و اونزوکوت ها بیشتر از ۸۰ درصد. دکتر لیف و بسیاری از پزشکان متخصص امراض پیری حیران آموزش از این مللند و متعجب طول عمر بی نظیرشان می باشند، اما یادتان باشد، کلید موفقیت همین است!
آن فهرستی را که قرار بود از خوراکی های یک روز تهیه کنید را لطفا بیرون بیاورید و حالا به آن نظری بیندازید. از شما دو سوال دارم. اول این که، آنچه خورده اید آیا ۷۰ درصد غذای آبدار بوده؟ دوم، آیا این غذای همیشگی و روزانه شما است؟ اگر ۷۰ درصد مواد غذایی فهرست پر آب نیست و غذای همیشگی شما را هم شامل می شوند آن وقت این لیست نشان دهنده عاملان موثر در مشکل وزن شماست. منظور این نیست که عاملان دیگر در زندگی یک شخص در مشکل وزن دخالت ندارند، عواملی مانند اضطراب و دلشوره ، مشکلات عصبی، کار یک شخص؛
احساساتش و تمام این ها موثرند. ولی مجموعه تمام این عوامل با هم با اثری که غذا در وزن دارد، اصلا قابل مقایسه نیست. آن حرف قدیمی یک سیب در روز دکتر را فراری می دهد. کاملا درست است، ولی می تواند این طوری باشد: یک سیب، یک پرتقال و ذره ای از هر میوه یک سالاد حسابی در روز می تواند دکتر را فراری بدهد. البته باورش سخت است ولی درست عین واقعیت است.
منبع: مه شو