آیا اپیلاسیون روشی ایده آل است ؟

عمل اپیلاسیون را بارها تکرار کنید تا پیاز مو در مرحله مطلوبی سوخته و متلاشی شود. مهارت نداشتن در انجام اپیلاسیون می تواند سبب زیان های جبران ناپذیر شود ، لذا لازم است متخصصان الکترولیز از دستگاه های اپیلاتور برقی (سوزاندن سوزنی) استفاده کنند. لازم به ذکر است که اپلاسیون برای زنان باردار ، مبتلایان به مرض قند ، یا کسانی که تحت معالجات هورمونی قرار دارند توصیه نمی شود. بعضی نواحی بدن مثل اطراف چشم ، شقیقه ها و پیشانی ، درون گوش و بینی را نباید اپیلاسیون کرد. باید اعتراف کرد که اپیلاسیون ایده آل وجود ندارد. شاید موثرترین روشی که در حال حاضر استفاده می شود ، لیزر درمانی باشد. دستگاه لیزر و IPL وسایلی هستند که با تولید نورهایی با طول موج خاص رنگدانه های موجود در پیاز مو را هدف گرفته و پیاز مو را نابود می کنند. لیزر ۸۰ درصد موهای زاید را برای همیشه از بین می برد. البته باید بدانید که هر مویی سه مرحله زندگی دارد. مو متولد می شود ، رشد می کند ، استراحت می کند. سپس می میرد و موی دیگران جای آن را می گیرد. عمر همه موها یکسان نیست. در یک جلسه لیزر درمانی بیشتر موها از بین می روند اما برای موهای باقی مانده باید دو ماه صبر کرد و دوباره جلسه لیزر درمانی را آغاز کرد. برای به دست آوردن یک نتیجه ایده آل روی پا ، زیر بغل و خط مایو سه تا پنج جلسه لیزر درمانی لازم است.
البته بعضی پرمویی ها پس از لیزر درمانی مربوط به سن و دوره ای خاص است. مثلا با نزدیک شدن به یائسگی به دلیل تغییرات هورمونی بیشتر زنان مبتلا به پرمویی می شوند. لیزر بیشتری روی پوست های سفید که موهای سیاهی دارند جواب می دهد ، اما روی پوست های تیره این احتمال وجود دارد که پیگمنت های مو خارج شده و مو را بی رنگ کند. موهای بلوند و سفید نیز به لیزر جواب مطلوبی نمی دهند.
لیزر درد چندانی ندارد و تنها هنگام گذاشتن پرتو لیزر روی مو ، شما احساس سوزش خفیفی خواهید کرد. اپیلاسیون پشت لب به دلیل حساس بودن پوست و اپیلاسیون زیر بغل و خط مایو به دلیل تراکم موها بسیار دردناک تر از باقی نقاط بدن است. لازم است بدانید نور آفتاب ، دشمن لیزر درمانی است.
توصیه می شود هنگامی که پوستتان برنزه است یا به مسافرت رفته اید ، لیزر درمانی نکنید. پس از لیزر درمانی نیز حداقل یک ماه زیر آفتاب نروید زیرا پوست حساس است و امکان دارد لکه های قهوه ای ظاهر شود.
از سوی دیگر ، در صورتی که شما درمانی را آغار کرده اید که داروهای آن ها در برابر اشعه های روشنایی حساس اند ، باید از لیزر درمانی خودداری کنید.
به هر حال ، پس از هر لیزر درمانی احتمال رویش دوباره یا سوختگی پوست هم وجود دارد. موهای زائد از جمله عوامل ناراحت کننده ای هستند که در بعضی از زنان به دلیل اختلالات هورمونی ، بیماری ها و یا عوارض دارویی ایجاد می شود و به زیبایی پوست فرد لطمه می زند و در واقع پوست بدن و صورت او را از شکل زنانه خارج می نماید. افراد برای حذف موهای زائد به راهکار های مختلفی روی می آورند ، اما به دلیل ترشح هورمون یا جریان داشتن بیماری پس از مدت کوتاه دو یا سه روزه دوباره ، رشد موهای زائد آغاز می شود و از زیر پوست بیرون می آیند.
منبع: مه شو