آشنایی با رنگ ها و تاثیر آن بر سلامت جسم و روح

رنگ آبی: رنگ آبی چشم زخم را بی اثر می کند، آنهایی که احساس می کنند بچه هایشان در مقابل چشم زخم خیلی ضعیف هستند لباس آبی به آنها بپوشانند.
رنگ آبی آرام بخش است، تسکین دهنده دردهای عصبی است، بهترین رنگ برای افراد هیجان زدن و وسواسی است برای آنهایی که تب دارند و از بیخوابی رنج میبرند بهترین رنگ است رنگ آبی کشش را کم می کند. برای افرادی که فشار خون دارند بهترین رنگ است، آرام بخش تنفس و نبض است.
رنگ زرد: رنگ زرد گرم کننده بوده و باعث خوشرویی، نشاط و ایجاد حالت روحانی می شود. از برخی ناراحتیهای عصبی کاسته و موجب تقویت فکر انسان، ایجاد آرامش و خوشحالی در روحیه انسان میگردد.
رنگ سبز: این رنگ تعدیل کننده اعصاب و آرامبخش بوده و در رفع خستگیها مؤثر است. زمینه صبر و تحمل را برای آقایان مهیا میسازد. رنگ سبز این احساسی را به انسان میدهد که ایام، زود بگذرد و احساس خستگی از روزگار نکند. تحمل پذیری را زیاد و امیدوار کننده است، چرا که در بهار انسان بیشتر امیدوار می شود. فشار خون را کنترل می کند، انهایی که میگرن دارند سعی کنند در محیط سبزی باشند و از لباسهای سبز استفاده کنند.
رنگ سفید: رنگ سفید گریزاننده میکروبها و علامت پاکی است نوعی اثر دلگشا و روحانی داشته و نشانه پاکی و صداقت است.
رنگ سیاه: رنگ سیاه سبب ایجاد سستی در بدن شده و افسرده کننده است. از نظر شرع اسلام هم کراهت دارد.
رنگ قرمز: رنگ قرمز تسکین دهنده بیماریها و حساسیت های پوستی است، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و محرک میل جنسی است، افزاینده فشار خون و تنفس است، اشتهاآور و نیرو بخش بوده و متابولیسم بدن را زیاد می کند. پوشاندن لباس قرمز برای بچه ها باعث چشم خوردن آنها می شود برای افراد عصبی خوب نیست و خستگی ایجاد می کند. اگر بچهای مخملک یا سرخک گرفت محیط را برای وی قرمز گردانید، سریع خوب می شود. کسانی که کم اشتها هستند اگر رنگ قرمز بپوشند اشتهای آنها باز و هضم غذا را تنظیم می کند. رنگ قرمز حالت احساسات را زیاد می کند. آنهایی که شوهرانشان عصبی هستند از این رنگ استفاده نکنند؛ آنهایی که فشار خون پایین دارند از از رنگ قرمز استفاده کنند؛ آنهایی که دلمرده و غمگین هستند از رنگ قرمز استفاده کنند تا دچار هیجان بشوند.
رنگ ارغوانی: رنگ ارغوانی، آرامش بخشی است ولی آنهایی که ناراحتی روانی و افسردگی دارند از این رنگ نباید استفاده کنند. این رنگ بیشتر ابهت و جلال می دهد. افراد دمدمی مزاج از این رنگ استفاده نکنند.
رنگ بنفش: رنگ بنفش تاثیر کمی در ناراحتی عصبی دارد، رنگ سردی است و برای آنهایی که بدنشان داغ می کند مفید است. رنگ بنفش دارای اشعه الکتروشیمیایی خیلی قوی است که بر روی قلب، ریهها و عروق خونی اثر دارد. این رنگ مقاومت بدن را زیاد می کند.
رنگ نارنجی: این رنگ اثر حرارتی بر روی سیستم گوارشی دارد، تابان و درخشنده است، هیجان آور، آرام بخش و مسکن است تحریک کننده احساسات بوده و بر انسان نشاط میدهد، به آرامی نبض را زیاد می کند ولی بر روی فشار خون اثر ندارد. اثر بهبودی و خوشحالی در انسانها دارد و عمل هضم را آسان میسازد.
منبع: mahsho.com