گیاهخواری روشی مناسب برای درمان بیماریهای مو
گیاهخواری روشی مناسب برای درمان بیماریهای مو
نخستین اقدام مثبتی که در مقابله با عوارض و بیماریهای مو می توان بعمل آورد، مسئله امساک از گوشتخواری است. اگر به جای این تغذیه ناسالم، که اساس غیر طبیعی آن به دلایل بسیار مشهود است، به گیاهخواری رو بیاوریم، بازگشت سلامت کامل جسمانی، امری ممکن خواهد بود.
گیاهان با وجود ظاهر کوچک و لطیف شان، در ترکیبات خود تمام مواد غذایی لازم را جهت سوخت و ساز بدن و متابولیزم درون آدمی، به شکل طبیعی دارا می باشد.
آمارهای جهانی بطور حیرت انگیزی نشان می دهد، که میان ملتهایی که گوشتخواری بیشتر (نظیر کشور آلمان) در بین آنها رواج دارد، نسبت به اقوام و مللی که ویتامین مورد نیاز بدن و انرژی سوخت و ساز خود را، از جوهر گیاه و گیاهخواری تأمین می نمایند (مانند هندوستان)، فقدان و کمبود مو، یا ریزش غیرطبیعی و طاسی به مراتب بیشتر و فراوانتر است.
بنابراین یکی از عواملی که می تواند نقش ویرانگرانه ای در از بین بردن ریشه مو داشته باشد، گوشتخواری، یا به سخن بهتر مرده خواری است! زیرا که نیازهای طبیعی و واقعی بدن انسان در جوهر نباتات نهفته است.
تجلی بیماریهای مو، از جمله ریزش مو و نهایتاً طاسی، در قلمروکشورهایی که مردم آنها به طرف گوشتخواری تمایل نشان داده اند، مرتباً روبه فزونی است، و اگر در مقام مقایسه و نمونه برداری برآئیم، می توانیم به سهولت به شواهد مهم و چشمگیری دست یابیم، به عنوان مثال، در نقاطی که دامداری و یا دامپروی رونق فراوان دارد، این بیماری به طرز همگانی، تقریباً دامنگیر اغلب آن مناطق می باشد.
اما چنانچه به نقاط کشاورزی، و یا مناطق استوایی سفر کنیم، می بینیم که افراد چه زن و چه مرد، کمتر به عارضه ی ریزش مو و طاسی مبتلا هستند. عامل اصلی و نکته در خور توجه این است، چون اکثریت چشمگیر آنها شالوده اساسی سوخت و ساز، بدن خود را از طریق گیاهخواری و گیاهان جنگلی تأمین می نمایند، به همین مناسبت کمتر دچار ریزش مو می شوند.
در قاره آفریقا که گاهی آنرا قاره سیاه یا قاره سبز هم نامیده اند اگر از شمال آن به سوی مناطق مرکز سفر کنیم و هر چه بیشتر پیش برویم، می بینیم که در میان ساکنان بومی این خطه بیماری ریزش مو کمتر است، مثلاً در کشورهایی چون گابون، کنگوبرازاوی وزئیر (آفریقای مرکزی) امکان دارد، که از میان هرچند هزار نفر، چند نفری مبتلا به این بیماری باشند، و همچنین اقوام قبایلی که در مسیر جنوبی رودخانه نیل زندگی می کنند بیشتر از گیاهان جنگلی و یا ریشه درختان بارور و میوه های متنوع و وحشی جهت تغذیه استفاده می کنند، در گشت و گذار در این مناطق به سهولت می توان پی برد، که اغلب مردمانی که در اینگونه نواحی بسر می برنند، موهای پرپشت، شفاف و گاهی مجعد دارند، و این امر دلیل روشنی دارد. چون اکثر آنان به جای اینکه اساس و پایه تغذیه خود را بر گوشتخواری بگذارند به تغذیه، از خانواده گیاهان مأنوس تر هستند، که در نتیجه چنین تمایل و کوششی به گیاهخواری از سلامتی و قدرت بدنی ورزیده تری برخوردار می باشند.
منبع: مه شو