چطور سیب به درمان بیماری ها کمک می کند ؟

سیب، این میوه سلامتی بخش به خاطر دارا بودن مواد مغذی در حفظ سلامتی ما موثر بوده و در تأمین طراوت و شادابی پوشت ما نقش شگرفی دارد.
سیب دارای غذائیت کافی بوده ویتامین های آن نیازمندی های بدن را تأمین می سازد.
مواد معدنی موجود در سیب می تواند تفاوتی در حفظ سلامتی خون و سلول های بدن داشته باشد. این مواد معدنی عبارتنداز فسفر، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و بالاخره آهن.
مواد قندی یا هیدرات دوکربن موجود در سیب از گلوکز و لوولز استکه گلوکز آن بیشتر و فوراً جذب بدن می شود و انرژی واشح در رفع خستگی و ضعف سلول ها دارد. وجود اسیدسیتریک در سیب در هضم مواد غذایی و دفع سموم بدن بسیرا موثر بوده و میوه خوبی برای مبتلایان بیماری های کبدی، نقرس، روماتیسم، و دیابت می باشد وجود پتاسیم نیز در حفظ قدرت و فعالیت کلیه ها بسیار سودمند می باشد.
از طرفی چون نسبت بسایر میوه ها سلولز آن کمتر است هضم و جذب آن آسان تر می باشد وجود مقدار کافی ویتامین در سیب می تواند به خوبی ارزش غذایی این میوه خوش طعم و معطر را مسلم سازد.
ویتامین آ و ب ۱ و ب ۲ و پ و ویتامین ث، سیب را میوه ای مغذی و سرشار از ویتامین و مواد غذایی ساخته است که نه تنها برای کودکان و جوانان ضروری است، بلکه برای بزرگان اثر درمانی و تأمین کننده سلامتی دارد.
اگر مبتلی به سردرد دایمی هستید یا غالباً به این نوع ناراحتی دچار هستید روزانه (مدت ۵ الی ۷ روز متوالی ) صبح اول وقت قبل از خوردن ناشتا یک دانه سیب درشت را پوست کنده و آن را همراه با مختصری نمک بخورید.
بعضی افراد عادت دارند در حال خواب از بستر برخاسته و راه بروند. برای رفع بیماری این گونه افراد چند دانه سیب ترش را در هنگام شب در آب فرو برده و صبح روز بعد عصاره آن را بگیرید و به بیمار بدهید میل کند، این شربت خوش طعم پس از چند روز بیماری را دفع می کند.
سیب ترش و درد شکم
سیب ترش برای تقویت معده به خصوص برای افرادی که سوداوری مزاج می باشند خیلی مفید می باشد. سیب با افزایش مقدار بپسین در معده به هضم غذا کمک می کند چنان چه سه الی چهار دانه سیب ترش صبحها قبل از صرف ناشتا خورده شود به لینت مزاج کمک خواهد کرد سیب ترش برای تقویت کبد نیز مفید می باشد .
منبع: مه شو