پرخوری و ترکیب ناصحیح غذاها در دوران حاملگی

پرخوری و ترکیب ناصحیح غذاها در دوران حاملگی
دانستن این نکته ضروری است که کمبود کلسیم فقط حاصل مقدار ناکافی کلسیم نیست. بلکه پرخوری و ترکیب ناصحیح غذاها هم مسبب آن است. این اعمال جدا مختل کننده هضم و جذب غذا می باشند. یک زن باردار اجازه پرخوری ندارد! اضافه وزن بیش از ۱۰ تا ۱۳ کیلو می تواند باعث بزرگ شدن بچه شود، در نتیجه نگه داشتن بچه تا وقت زایمان بسیار مشکل می شود. خانم های حامله، وقتی پرخوری می کنند که غذاهای تغییر شکل یافته و تقلبی می خورند. آنها به نام فرزند خود پرخوری می کنند و همین نشان می دهد که احتیاجات غذایی برطرف نشده است. تناسب و تندرستی بر مغذی ترین غذاها برای مادر و بچه پافشاری می کند. در عین حال به شما کمک می کند تا وزن خود را پایین نگه دارید.
در ضمن، در دوران حاملگی، بیشتر از هر زمان دیگری، بعضی از عضوهای بدن دردناک می شوند. این برنامه غذایی در کاهش بسیاری از این دردها به شما کمک می کند. جفت موظف است که از تماس مواد مضر با جنین جلوگیری کند. ولی در تمایز دادن داروها، الکل، توتون، سم، کافئین، نمک، سرکه و مواد اضافی شیمیایی و همین طور مواد نگهدارنده مواد غذایی کارخانه ای هیچ دخالتی ندارد. با دنبال کردن این برنامه غذایی شما خود به خود این مواد مضر را از غذایتان حذف خواهید کرد. در هیچ کدام از دستورات غذایی ما هیچ یک از این مواد دیده نمی شوند، مگر نمک که همیشه به عنوان یکی از مواد دلخواه مطرح شده. از همه چیز گذشته، بیایید به خاطر بچه هایمان هم که شده از این مواد مضر دوری کنیم. هیچ دارویی در دوره حاملگی امن نیست چه با نسخه پزشک و چه بدون آن. بگذریم از این که هنوز خوردن دارو را به بسیاری از زنان در دوره حاملگی توصیه می کنند.
تالیدومید تازه بخش ناچیزی از کل ماجراست. تمام داروها، از آسپرین گرفته تا تمام مسکن ها و آرام بخش ها خطر عقب افتادگی ذهنی و نقص عضو کودک را به همراه دارند. مصرف الکل در دوران حاملگی می تواند باعث سندروم جنینی الکل شود که ناهنجاری های صورت و کله را به همراه می آورد و معمولا این عارضه همراه با عقب افتادگی ذهنی است. کافئین در قهوه و چای و نوشیدنی گازدار و شکلات و بسیاری از داروها مشکلات هنگام تولد را به همراه می آورند. کشیدن سیگار باعث محرومیت جنین از اکسیژن می شود و در دوران کودکی باعث وزن پایین و عقب افتادگی کودک است.
واضح است که هیچ کدام از این مواد مضر در این برنامه توصیه نشده. دلیل این که این بحث را پیش کشیدم این بود که فقط به زنان حامله گفته باشم اثرات این مواد بر فرزند هنوز متولد نشده چیست. این ناهنجاری ها در ۱۲ درصد یا بیشتر از تولدهای کودکان در این سرزمین دیده می شود و این تعداد هر سال بیشتر و بیشتر می شود چرا که مواد شیمیایی و زهرآلود بیشتری وارد محیط و پرهیز غذایی ما می شود.
حاملگی دوران خاصی است که بیشتر از هر زمان دیگری می بایست به احتیاجات کودکانمان اهمیت دهیم. درست غذا خوردن با این برنامه و در کنارش هوای تازه و نور خورشید عاملات موثری در داشتن دوران حاملگی سالمی خواهند بود. استراحت زیاد و ورزش لازم و واجب است.
بعضی وقت ها، بعضی خانم ها در دوران حاملگی خواسته های مخصوصی دارند. هر تغییری در غذا خوردن در دوران حاملگی باید بتدریج و آهسته آهسته و با نظارت پزشک معالجتان باشد.
منبع: مه شو