وقتی ایرادی در سیستم عصبی پیدا می شود

مانند یک دستگاه بسیار دقیق و ظریف، مغز و سیستم عصبی شما برای عملکرد درست، نیازمند نوعی هماهنگی و موازنه بین تمامی بخش های خود می باشند. مغز و سیستم عصبی در برابر طیف وسیعی از صدمات خارجی، آسیب پذیر نشان می دهند.
قطع جریان خون به مغز باعث سکته مغزی می شود. تحلیل رفتن سلول های عصبی منجر به بیماری هایی مثل آلزایمر، اسکلروز آمیو تروفیک جانبی و بیماری پارکینسون (رعشه بدخیم) می گردد. واکنش التهابی مغز به یک عفونت می تواند باعث مننژیت (التهاب پرده های مغز) و آنسفالیت (التهاب مغز) شود. آسیب جمجمه یا تومور مغزی ممکن است منجر به صدمات ساختاری شود. مشکلات مربوط به پردازش ذهنی و یادگیری را که اصطلاحا اختلالات شناختی می نامند .
معاینه عصبی
مهم ترین رکن در تشخیص یک اختلال سیستم عصبی، تشریح علایم و نشانه های شما و چگونگی بروز آنها می باشد. مثلا، سردردها، تاری دید یا احساس مور مور شدن می تواند علل زیادی داشته باشد. برای تعیین بیماری احتمالی در شما، پزشک سوالات دقیقی را در مورد علایم و نشانه های بیماری از شما خواهد پرسید و سپس اقدام به یک معاینه عصبی می کند.
یک معاینه عصبی به شکل سیستماتیک یا روشمندانه نحوه عملکرد بخش های مختلف سیستم عصبی شما را مورد ارزیابی و بررسی قرار می دهد. بسیاری از اختلالاتی که ممکن است شما متوجه آنها نباشید، با یک معاینه ساده در مطب پزشک تشخیص داده می شوند. این معاینات دردناک نیستند و برای انجام آنها نیازی به اقدام جراحی یا تزریق دارو نمی باشد.
منبع: مه شو