نکاتی درباره ی بیماری گریوز

بیماری گریوز یک بیماری خود ایمن است که به اسم رابرت گریوز که برای اولین بار آن را شرح داده نامگذاری شده است. پروسه ای که موجب بیماری می شود، در برگیرنده سیستم ایمنی است. سیستم ایمنی پروتئین هایی به نام آنتی بادی (پادتن) می سازد که مهاجمین خارجی نظیر باکتری ها و ویروس ها را غیر فعال و نابود می سازد. در بیماری گریوز چیزی می شود که سیستم ایمنی آنتی بادی که عملکرد هورمون محرک تیروئید (TSH) را تقلید می کند تولید نماید و غده تیروئید شما را تحریک کند.
زنان حدود ۷۰ بار بیشتر از مردان به بیماری گریوز دچار می شوند. محققین تصور می کنند در بعضی افراد حادثه ای با استرس زیاد در زندگی نظیر طلاق یا مرگ شخص مورد علاقه ممکن است، سیستم ایمنی را جهت تولید این آنتی بادی تحریک نماید. اما بسیاری افرادی که به بیماری گرفتار می شوند، استرس قابل ملاحظه ای در زندگی نداشته اند.
بیماری گریوز شایع ترین علت هیپرتیروئیدی است.اختلالات سیستم ایمنی که تولید هورمون بیش از حد را تحریک می نمایند ممکن است موجب حالت ناشایعی به اسم افتالموپاتی گریوز نیز شوند. در این اختلال کره چشم از کاسه محافظت کننده چشم بیرون می زند علت این حالت این است که عضلات و بافت های پشت چشم متورم می شوند. همچنین چشمان شما ممکن است قرمز و تحریک شوند. بعضی افراد دچار دوبینی می شوند. گروه کمی از افراد دارای بیماری گریوز، پوستتان اغلب در نواحی روی پاها دچار قرمزی و تورم می شود.
درمانی وجود ندارد که سیستم ایمنی شما را از ادامه تولید آنتی بادی های موجب بیماری گریوز متوقف سازد، اما داروهایی وجود دارند که می توانند با کاهش تولید تیروکسین نشانه ها را تخفیف دهند.
منبع: مه شو