مقایسه کردن خودمان در شبکه های اجتماعی
اگر میخواهید واقعاً از زندگی لذت ببرید و شاد باشید بهتر است همین الان از مقایسه کردن خودتان با دیگران دست بکشید مخصوصاً در شبکه های اجتماعی.
به گزارش آلامتو و به نقل از آی بانو؛ لیست استفادههایی که میتوان از شبکههای اجتماعی نمود بلند بالاست، از تاسیس مارک خود تا به اشتراک گذاشتن روابط خود. اما دقیقاً به همین دلیل سرک کشیدن به شادیهای زندگی دیگران میتواند آغاز احساسات ملالآور باشد:
چنانچه از زندگی خود چندان راضی نیستید، تماشای صفحهی اینستاگرام دیگران که کاملاً خشنود به نظر میرسند در حکم خودزنی است. بنابراین اگر زندگی خود را با دیگران مقایسه میکنید و احساس ناخوشایندی دارید، برایتان چند توصیهی کارشناسانه داریم. ربکا هس، مشاور مهارتهای زندگی که مراجعان بسیاری در این زمینه دارد، شش نکته را برای رفع این معضل با ما در میان میگذارد.
۱. از مقایسه در جهت مثبت استفاده کنید.
ربکا معتقد است که مقایسه لزوماً بد نیست. چنانچه از آن درست بهره ببرید، میتواند محرک انگیزشی مثبتی برای زندگی شما باشد. ربکا میگوید، کمبودهایی در زندگی شما وجود دارد و این شخص یادآور کمبودهای زندگی شماست. زنگ خطر بزرگ به صدا در آمده! ربکا میگوید که کلید اینجاست که باید به صدای درون خود گوش دهید، حتی اگر احساس ناراحتی میکنید، به جای حس حسادت و کینهتوزی نسبت به فردی که آنچه شما خواهان آن هستید را در بر دارد، دربارهی گامهایی که میتوانید پیش به سوی آن بردارید، بیاندیشید.
۲.واگویههای منفی درون را مهار کنید.
ربکا میگوید، مقایسه اغلب از حس بیکفایتی ناشی میشود. مقایسه، فرد را به سوی انتقادهای درونی سوق میدهد و واگویهها اغلب اینچنین هستند که “تو لایق نیستی”، “اما آن شخص لایق همهی این چیزاها هست و اگر با کفایتتر بودی حتماً تو نیز به آنها دست مییافتی”. من همواره اینگونه مقایسه را همچون فیلمی ترسناک میدانم: صدایی از بیرون خانه میآید! راه حل؟ توجه نکنید. هنگامی که دریافتید واگویههای درونی به سراغتان آمدهاند، آنها را با ایدههایی مبنی بر اینکه شما ذاتاً با کفایت هستید، جایگزین کنید. سپس اتفاقات خوب رخ میدهند.
۳.برای دیگران خوشحال شوید.
یک جنبه واقعاً ناخوشایند مقایسه، احساس کینهتوزی عمیق نسبت به فردیست که به شیوهایی که شما آرزو دارید، زندگی میکند. احساس زشتی که گاهی حتی در مهربانترین افراد نیز فوران میکند. هنگامی که چنین احساساتی بر شما غلبه کرد، به یاد آورید که شادی و خوشبختی منبع محدودی نیست. ربکا اضافه میکند که، موفقیت و رفاه دیگران باری را بر دوش شما تحمیل نمیکند و هزینهایی برای شما ندارد.
۴.سوال بپرسید.
اگر به شخصی بینهایت حسادت میکنید، شجاعت خود را جمع کرده، نزد او بروید و بگوئید من عاشق آنچه شما در زندگی دارید و انجام میدهید، هستم. چطور آن را بدست آوردید؟ واقعاً بپرسید. دیوانگی نیست؟ چرا قبلاً اینکار را نکردم؟!
۵.روند را به خاطر بسپارید.
بسیاری از مواقع، آنچه افراد در رسانههای اجتماعی به اشتراک می گذارند، ماحصل کار سخت و شکستهای پیش از پیروزی است. ربکا میگوید، اغلب افرادی که ما در شبکههای اجتماعی با آنها در تقابل هستیم، همکاران و آشنایان ما هستند. خودتان را سر میز شام با آنها تصور کنید. شما روند کارهایتان را با این افراد در میان نمیگذارید، زیرا شایسته نیست که چنین کنید. بنابراین اگر شما همچنان در کشاکش روند کار خود هستید، اما دیگران نتایج کار خود را به اشتراک میگذارند، به یاد آورید که آنها نیز دقیقاً همین مسیر را پیمودهاند.
۶.بیش از این فرد مورد نظر را در شبکههای اجتماعی دنبال نکنید.
اگر تمام موارد با شکست مواجه شد و افکار منفی شما را رها نکرد، از محدود نمودن زمان سپری شده در صفحات افرادی که خود را با آنها مقایسه میکنید، نهراسید. بیشتر به خودتان اهمیت دهید. ربکا میگوید، خرد فراوانی در پس این توصیه وجود دارد، اما قطعاً توجه مفید و سازنده کلید حل این معضل است. پس مادامی که کمی از شبکههای اجتماعی فاصله میگیرید، بیشتر بر کمبودهای زندگی خود تمرکز کنید تا دریابید برای رفع آن کمبودها چه باید نمود.
The post مقایسه کردن خودمان در شبکه های اجتماعی appeared first on آلامتو.
منبع: alamto.com