لاریجانی: حضور باصلابت مردم در انتخابات پشتوانه محکم امنیت ملی کشور شد
رئیس مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران با انتخابات اخیر در دنیا سربلند شد و حضور قوی در منطقه پیدا کرد، گفت: حضور باصلابت ملت در انتخابات پشتوانه محکم امنیت ملی کشور شد و تداوم انقلاب اسلامی را تضمین کرد.
به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (سهشنبه) پارلمان در نطق پیش از دستور خود اظهار داشت: حضور چشمگیر و غیرتمندانه و با متانت ملت ایران در انتخابات اخیر ریاستجمهوری و شوراهای شهر و روستا و میاندورهای مجلس شورای اسلامی ستایشبرانگیز و غرورآفرین بود.
وی افزود: در این حماسه کمنظیر تفضل الهی شامل حال ملت شد و با توجهات ولیالله اعظم امامزمان (عج) صحنه جدیدی از قدرت ملی کشور ما پیش روی ملتها باز شد.
رئیس مجلس تصریح کرد: ایران با انتخابات اخیر در دنیا سربلند شد و حضور قوی در منطقه پیدا کرد؛ در هنگامهای که در صحنه بینالمللی انواع و اقسام مکر و فسون را شاهد هستیم و در منطقه به غایت به هم ریختگی امنیتی وجود دارد و برخی قدرتهای بزرگ و بعضی از کشورهای مسئلهساز به بحران امنیتی منطقه میدمند حضور باصلابت ملت پشتوانه محکم امنیت ملی کشور شد و تداوم انقلاب اسلامی را تضمین کرد.
لاریجانی خاطرنشان کرد: تدابیر حکیمانه و هوشمندانه رهبر معظم انقلاب که کراراً ملت را به حضور فراگیر و قانونمند دعوت کردند و به دستاندرکاران انتخابات رعایت رأی ملت به عنوان امانت را گوشزد کردند، در حضور یکپارچه و آراسته ملت در انتخابات تأثیر منحصربهفردی داشت.
وی اضافه کرد: راهنماییهای مراجع عظام تقلید و علمای اَعلام و نمایندگان مجلس و نخبگان سیاسی و احزاب و گروهها و نخبگان فرهنگی، علمی، هنری و اجتماعی کشور همه و همه نقشآفرین این صحنه افتخارآمیز بوده است که باید قدردان آنان بود.
رئیس مجلس تصریح: از دستاندرکاران انتخابات، شورای نگهبان، وزارت کشور، نمایندگانی که در هیأتهای نظارت بر انتخابات شوراها حضور داشتند و دستگاههای امنیتی و انتظامی که تلاش شبانهروزی داشتند و رسانههای گروهی و صدا و سیما که با اطلاعرسانی به موقع برای انتخابات اخیر توفیق خدمت یافتند، سپاسگزاری میکنم.
لاریجانی خاطرنشان کرد: به جناب آقای دکتر روحانی که برگزیده ملت در انتخابات ریاستجمهوری هستند تبریک میگوییم و امیدواریم دولت آینده کاراتر و مصممتر در حل مشکلات اصلی کشور که متنوع است و البته محوریت آن امور اقتصادی و معیشتی مردم است، گام بردارد.
وی اضافه کرد: در مسیر انتخابات مخصوصاً در روز رأیگیری برخی کاستیها مشاهده شد، از جمله طولانی شدن زمان رأیگیری که باعث خستگی مردم شد و همچنین در مورد شرایط کاندیداهای ریاستجمهوری منطبق با قانون اساسی نیاز به ضوابط روشنتر است.
رئیس مجلس در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد: لذا لازم است کمسیون امور داخلی و شوراها با همکاری مرکز پژوهشهای مجلس و وزارت کشور و شورای نگهبان طرحی برای ساماندهی بهتر انتخابات تهیه و به مجلس ارائه کنند؛ مخصوصاً در زمینه مکانیزه کردن انتخابات که قبلاً در قوانین مربوطه مورد تأکید واقع شده بود، از حالا پیگیری و نظارت شود که برای انتخابات بعدی با شرایط آسانتری مردم رأی خود را در صندوقهای رأی قرار دهند.
وی همچنین با اشاره به اجلاس اخیر ریاض، اظهار داشت: اینکه رئیسجمهور آمریکا در ابتدای صحبتش گفته است که چقدر پول از دولت سعودی گرفته تا قبول کرد در این اجلاس شرکت کند، نکته جالبی است که قابل باور نبود به صورت علنی گفته شود.
لاریجانی اضافه کرد: آمریکاییها ریاض را مرکز مبارزه با تروریسم اعلام کردند، کار درستی بود چون مرکز صدور تروریسم همانجاست، اگر آمریکا موفق شود مانع ارسال پول، سلاح و افراد مسلح از عربستان به سایر نقاط شود، دیگر نه برج دوقلو در نیویورک منفجر میشود و نه هزاران نفر از مردم بیگانه عراق و سوریه و لبنان کشته و زخمی میشوند.
وی همچنین گفت: از عجایب روزگار این است که سعودیها و آمریکا علمدار مبارزه با تروریسم شدند؛ از اشغال افغانستان توسط شوروی سابق تا به امروز که انواع و اقسام جریانهای تروریستی ایجاد شده در کدامیک دست سعودیها پشت صحنه یا روی صحنه آن نبوده است؟! در مورد طالبان فقط کافی است به مصاحبه خانم «بینظیر بوتو» نخستوزیر فقید پاکستان توجه کنید که در جواب خبرنگاری گفته بود چرا پاکستان طالبان را ایجاد کرد گفت اینقدر پاکستان را سرزنش نکنید طالبان از یک مثلث همکاری به وجود آمد که طراحی و هدایت آن با آمریکا و انگلیس بود و پول آن را سعودی و امارات دادند و اجرای آن توسط پاکستان بود.
منبع: الف