رعایت بهداشت برای بیماران زرد زخم

۱ – بیماری خیلی شایعی که زرد زخم می تواند در موارد زیادی روی آن سوار شود ، تبخال دور دهان است. کسانی که به طور مکرر دچار زرد زخم می شوند ، باید از نظر حامل بودن میکروب استافیلوکوک اورئوس بررسی شوند و تحت درمان مناسب قرار گیرند. برخی از این افراد مبتلا به کورک هایی در ناحیه باسن ، زیر بغل یا کشاله ران نیز هستند.
۲ – توصیه ای که غیر از دارو درمانی ، به فرد مبتلا به زرد زخم یا خانواده او می شود ، رعایت بهداشت و مجزا کردن وسایل شخصی ، به خصوص لباس و حوله فرد بیمار ، برای پیشگیری از ابتلای دیگران به این بیماری است.
۳ – شست و شوی مرتب دست ها با آب و صابون و در مواقع لازم نیز ضد عفونی کردن آن ها ، برای فرد بیمار و اطرافیان او اهمیت زیادی دارد.
۴ – بیماران باید از دست کردن داخل بینی خودداری کنند ، زیرا دهانه ورودی بینی محل شایعی برای وجود میکروب های عامل زرد زخم است.
۵ – اگر درمان سریع زرد زخم ، انجام نشود ، گاهی امکان رخداد تغییر رنگ پوست هم به وجود خواهد آمد.
۶ – ممکن است زرد زخم در بیمارانی که به هر علتی نقص ایمنی دارند نیز تبدیل به عفونت هایی عمیق تر ، وسیع تر و خطرناک تر شود.
۷ – مهم ترین عامل در پیشگیری از بیماری زرد زخم ، رعایت بهداشت فردی است. پسر بچه هایی که در تابستان ها در کوچه و خیابان ، به خصوص با خاک بازی می کنند ، مستعد ابتلا هستند. عدم رعایت بهداشت در محیط های ورزشی عمومی مانند باشگاه ها و استخرها نیز می تواند بیماری های مختلف عفونی مانند زرد زخم را اشاعه دهد
منبع: مه شو