توهین به روحانی، ریشه در عصبانیت افراطیون دارد

سید حسین مرعشى خواستار برخورد با متخلفان و وحدت شکنان شد و نوشت: توهین به رییس جمهور محترم که ریشه در عصبانیت ناشى از شکست برخى از افراد تندرو در انتخابات گذشته را دارد، توهین به نظام و توهین به ملت بزرگ ایران تلقى مى شود و نحوه برخورد با متخلفان و وحدت شکنان آزمون بزرگ مقامات قضایى و امنیتى است. ملت بزرگ ایران و همه شخصیتها و احزاب در این مقطع تاریخى وظیفه حمایت از رییس جمهور محترم ، مقابله با بد اخلاقى صورت گرفته و تلاش براى رفع تشنج در فضاى سیاسى را دارند.


حسین مرعشی؛ همچنین در روزنامه اعتماد نوشت: توهین به رییس‌جمهور کشور توهین به ملت ایران است و توهین‌کنندگان در چنین روزی که روز وحدت ما برای فریاد کشیدن بر سر امریکا است وحدت را شکستند. با این اتفاق قطعا مسوولان امنیتی و قضایی ما در معرض این آزمایش قرار دارند تا ببینیم با توهین‌کنندگان به ملت و نظام و کسانی که وحدت ملی را شکستند چه برخوردی خواهند کرد.

 

طبیعی است که آقای روحانی مخالفینی داشته و دارد. اما اینها در انتخابات حاضر شدند و حرف‌ها و مطالب‌شان را بیان کردند. این حرف‌ها نه مورد تایید شورای نگهبان و نهادهای نظارتی قرار گرفت و نه مورد تایید ملت قرار گرفت. الان دیگر وقت آن رسیده است تا آقایان این رفتارها را کنار بگذارند و به رای نهادهای نظارتی نظام و به رای قاطع ملت احترام بگذارند و اجازه بدهند کشور بر اساس قانون اداره شود و نه بر اساس فشارها و حملات و اقدامات فراقانونی یا غیرقانونی. نکته دیگر در رابطه با اتفاقات روز گذشته شباهت‌سازی‌ها میان آقای روحانی و بنی‌صدر است. شباهت‌سازی که به اعتقاد من خیلی عجیب است.

 

هنوز سه ماه نیست که آقای روحانی مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است. اگر آقای روحانی همانند بنی‌صدر است پس چرا شورای نگهبان ایشان را تایید صلاحیت کرده و چرا ١٢ مرداد قرار است رای ملت توسط مقام معظم رهبری به ایشان تنفیذ شود؟ واقعیت این است که اینها بر سر شاخ نشسته‌اند و بن شاخ می‌برند. سوال این است که این افراد نظام را قبول ندارند یا آقای رییس‌جمهور را؟ آقای رییس‌جمهور جدای از نظام نیست. این قبیل مشابهت‌سازی‌ها سوءاستفاده از تاریخ است.

 

آقایان یک بار نظرات‌شان را به مردم گفتند و مردم هم با رای‌شان نشان دادند این نظرات را نمی‌خواهند. این دیگر بحث ندارد. این دوستان «به ظاهر» انقلابی باید شکست را بپذیرند و معلوم نیست چرا پذیرش شکست آنقدر برای‌شان سخت است. به اعتقاد من این واکنش‌ها برآمده از عصبانیت‌های ناشی از باخت آنها در انتخابات است. با این حال من معتقدم روال امور و اداره کشور، نهادهای قانونی و رسمی کشور همه تحت نظارت عالیه رهبر معظم انقلاب هستند و…

 مسائل کشور تحت تاثیر این جوسازی‌ها قرار نخواهد گرفت. اصولگرایان تندرو و مخالفان آقای روحانی به نفعشان است که شکست‌شان در انتخابات را بپذیرند. این کارها پایگاه سیاسی دوستان‌مان را بیشتر خراب می‌کند و اتفاقا رای مردم را از دست می‌دهند. راه صحیح این است که به دنبال جذب آرای عمومی بروند. اینکه رای نداشته باشند و بعد بخواهند با شعار و تندی و عصبیت رای جمع کنند در ایران جواب نمی‌دهد.


منبع: بهارنیوز